Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bursaspor Ozan Tufan'ı satmıyor, Fenerbahçe'den N'DOYE atağı, Engin Baytar'a Sivas'tan sonra Balıkesir'de talip, Torku Konyaspor Kadlec'i istiyor - Futbol Haberleri
        1

        TRABZONSPOR'DA VAN DER VAART SEFERBERLİĞİ
        Trabzonspor, sezon başında da istediği Hamburg'lu yıldız Van der Vaart için girişimlerini sürdürüyor.
        Van Der Vaart'ın mukavelesinin sezon sonunda bitecek olması ve şu an aldığı rakamlarla sözleşme yenileme ihtimalinin bulunmaması, yeni teklifleri düşünmesini sağladı. (Fanatik)

        2

        FIRTINA JUNUZOVIC'İN PEŞİNDE
        Orta sahaya acil takviye yapmak isteyen Trabzonspor, transferde rotayı Almanya'ya kırdı. Bordo-mavili yönetim, W.Bremen'in 24 yaşındaki yıldızıyla masaya oturdu. (AMK)

        3

        ENGİN BAYTAR'A SÜRPRİZ TALİP!
        Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Sivasspor'un talip olduğu Engin Baytar için bir takım daha devreye girdi.
        Balıkesirspor, Galatasaray'da şans bulamayan Engin Baytar'ı almak istiyor.
        (Sabah)

        4

        GALATASARAY'IN DORİA İÇİN ELİ GÜÇLENDİ!
        Marsilya'dan Doria'yı isteyen Cimbom bir taşta iki kuş vuracak. Fransa'nın RMC radyosu Marsilya'dan Doria'yı kiralamak isteyen Galatasaray'ın, Fransız ekibine Goran Pandev'i bonservisi ile birlikte teklif ettiğini iddia etti.
        (Fotomaç)

        5

        TORKU KONYA'DAN KADLEC ATAĞI
        Torku Konyaspor, Fenerbahçe’de şans bulma ihtimali zorlaşan Çek savunmacı Kadlec için Sarı-Lacivertli kulüple görüşmelere başladığı öğrenildi. Transferin sezon sonuna kadar kiralık olarak düşünüldüğü belirtiliyor.
        (Fanatik)

        6

        TRABZON OZAN'I, OZAN FENER'İ İSTİYOR
        Tolgay'da bozguna uğrayan Fırtına, Ozan için Bursa ile anlaşmaya daha yakın. Ancak milli futbolcu "Gönlüm Fenerbahçe'de" diyerek bordo-mavilileri veto etti. (AMK)

        7

        FENERBAHÇE'DE CASSANO İDDİASI!
        Forvet arayan F.Bahçe 7 yıl önce Real Madrid'de oynarken talip olduğu İtalyan Cassano'ya yeni teklif iletti. Boşta olan 32'lik golcü her an bitebilir
        (Fotomaç)

        8

        ÇILGIN TEKLİF 2
        Bursaspor cephesinden Ozan Tufan ve Şener'in transferi konusunda ilk resmi açıklama geldi. Başkan Recep Bölükbaşı, “İbrahim Hacıosmanoğlu, ikisini çok istedi. 8.5 milyon Euro ve 3 futbolcu önerdiler ama satmıyorum” dedi.
        (Fanatik)

        9

        N'DOYE'NİN MENAJERİNDEN F.BAHÇE AÇIKLAMASI!
        Fenerbahçe'nin gündemine Emenike'yle takas formülü şeklinde gelen Lokomotiv Moskova takımının Senegalli golcüsü Dame N'Doye ile ilgili olarak, başarılı oyuncunun Türkiye temsilcisi Doğan Ercan önemli açıklamalar yaptı. Doğan Ercan, "N'doye'nin Türkiye temsil hakları bizde. Türkiye'yi seviyor. Müslüman olmasından dolayı Türkiye'de rahat edebileceğini düşünüyor.' dedi

        10

        BOMBA HER AN PATLAYABİLİR
        Bursasporlu Ozan Tufan transferini yüksek maliyeti nedeniyle bir türlü bitiremeyen Fenerbahçe, gözünü yurtdışına çevirdi. Almanya Bundesliga'da Mainz forması giyen Yunus Mallı'ya kanca attı. (Fanatik)

        11

        MUHAMMET DEMİR HALA GÜNDEMDE
        Trabzonspor, Muhammet Demir için Antep ile yapılan ilk etap görüşmelerinden iyi sonuç alamamıştı. Karadeniz ekibi yeni bir teklif hazırlayıp Gaziantepspor ile son kez görüşecek. Eğer o görüşmeden de bir sonuç çıkmazsa Muhammet Demir defteri kapatılacak. (Fanatik)
        Trabzonspor, Muhammet Demir için Antep ile yapılan ilk etap görüşmelerinden iyi sonuç alamamıştı. Karadeniz ekibi yeni bir teklif hazırlayıp Gaziantepspor ile son kez görüşecek. Eğer o görüşmeden de bir sonuç çıkmazsa Muhammet Demir defteri kapatılacak. (FANATİK)

        12

        ANTEP'İN BOMBASI HAMAD
        Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk'un kenar bölgeye istediği takviye, Bundesliga takımlarından Hoffenheim'da forma giyen Jiloan Hamad. Alman ekibiyle kiralık anlaşmasında sorun yok. Oyuncunun alacağı ücretteki pazarlıklar olumlu sonuçlanırsa Hamad pazar günü imzaya gelecek. (Fanatik)

        13

        SİVAS, DIE'Yİ BİTİRİYOR!
        Sivasspor rotayı yapacağı son takviyeye çevirdi. Diakite ve Polo'dan sonuç alınamayınca rota Fildişili Serey Die'ye döndü. Yönetim, menajeri aracılığıyla görüşmleri sürdürüyor. Yiğidolar'ın Basel'den onay aldığı, Die'yi de ikna etmek için yoğun mesai harcadığı belirtiliyor. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ