Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Ozan Tufan Fenerbahçe, Ozan Tufan transfer, Fenerbahçe transfer, Ozan Tufan'ın bonservisi, bursaspor'dan fenerbahçe'ye ozan tufan teklifi - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Devre arası transfer döneminin şüphesiz en çok konuşulan isimlerinden biri oldu Ozan Tufan. Genç yaşında milli takım formasını sırtına geçiren Bursasporlu oyuncu dev kulüpleri peşine taktı. İlk teklif, Fenerbahçe kanadından geldi. Mahmut Uslu, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’yı arayarak 4 milyon Euro’luk bir teklif yaptı. Recep Bölükbaşı bu rakamı kabul edemeyeceklerini belirtirken, daha sonra devreye Trabzonspor Kulübü girdi. Fırtına, 8 milyon Euro artı 3 oyunculuk bir paketle Timsah’ın kapısını çaldı. Bursa, bu cazip teklifi kabul etti ancak transfer bu kez ‘Ozan’ engeline takıldı. Genç yıldız, Trabzon’a gitmek istemediğini belirtince, Bursalı yetkililer durumu Bordo-Mavili yöneticilere bildirdi.

        BURSA TRANSFERİ ASKIYA ALDI

        Hal böyle olunca Bursaspor’un da eli kolu bağlandı... Ozan, yakın çevresine “Trabzon’a transfer olmak, kariyerimde bana basamak atlatmayacak” diyerek Bordo- Mavili kulübe gitmek istemediğini vurguladı. Bunun üzerine paraya ihtiyacı olan Bursaspor Yönetimi, F.Bahçe’ye haber göndererek 6 milyon artı 2 oyuncu teklifi yapılması halinde Ozan transferini gerçekleştirebileceklerini iletti. Ancak Sarı-Lacivertli yönetim, 4 milyon Euro’luk teklifin hala geçerli olduğunu ve bu rakamın kesinlikle üstüne çıkmayacaklarını tekrarladı. F.Bahçe’den de umduğu parayı alamayan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, dün akşamki divan toplantısında “Oyuncularımın değeri sonsuz, hiçbir futbolcumuzu satmayacağız” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ