Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig İşte günün transfer iddiaları..., Trabzonspor'un Aytaç Kara, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı ve De Jong takibi, Beşiktaş'ta Jimmy Durmaz atağı, Van Persie Aslan mı oluyor? - Futbol Haberleri
        1

        Aslan van Persie... Devre arasında transfer yapmama kararı alan Galatasaray, Kırmızı Şeytanlar'ın ünlü golcüsünü alarak bombayı sezon sonunda patlatacak.
        (AMK)

        2

        Orta sahaya takviye yapmak isteyen Trabzonspor, Erkan Zengin'in yakın arkadaşı olan 32 yaşındaki Kalström için girişimlere başladı. Spartak ile pazarlık yapılıyor.
        (AMK)

        3

        Transferde kapışmanın yeni adı, 'Ozan Tufan'... Trabzonspor başkanı, "2-3 transfer daha olacak" dedi, heyecan doruğa çıktı. Traftar yeni yıldızları bekliyor. En naz Trabzonspor kadar Fenerbahçe de Ozan Tufan'ı istiyor. İlk teklif 4 milyon Euro ama arabulucular devrede, genç yıldızın da sarı-lacivertlilere daha sıcak baktığı konuşuluyor.
        (Fanatik)

        4

        Trabzonspor'da transfer çalışmalar sürüyor. Tolgay Arslan'da mutlu sona ulaşamayan Bordo-Mavililer, listede olan isimlerle tekrar dirsek temasına geçti. Karadeniz temsilcisinin gündemi ise kabarık: Aytaç Kara, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı ve De Jong.
        (Fanatik)

        5

        Bursaspor'dan ayrılmak isteyen ve bu talebini yeşil-beyazlı yönetime ileten Ozan İpek'in ismi Süper Lig takımlarından Balıkesirspor'la anılıyor.
        (Fanatik)

        6

        Beşiktaş, Milosevic, Opare ve Tolgay Arslan'ın ardından bu kez adı Fenerbahçe ile anılan Jimmy Durmaz'ı hedefe koydu.
        (Bugün)

        7

        Junuzovic için para dolu çanta. Trabzonspor, Werder Bremen'li yıldız için öyle bir teklifle geldi ki para dolu çanta gibi" diyen Almanlar, 'bu öneri reddedilemez" yorumunu yaptı.
        (Fotomaç)

        8

        Tolgay Arslan transferinden vaçgeçen Trabzonspor, milli yıldız Ozan Tufan için Bursaspor'un inadını kırmaya çok yaklaştı.
        (Sabah)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ