Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Bilic'in Tolgay Arslan'a attığı mesaj, İbrahim Hacıosmanoğlu: Bilic Tolgay'a mesaj attı iddiası - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR ÖZEL HABER / KARTAL YİĞİT

        Tolgay Arslan transferi nedeniyle karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Trabzonspor arasındaki tansiyon düşmüyor. Kartal’ın, BordoMavili yöneticilerin elinden söküp aldığı gurbetçi oyuncunun transferi sürecinde yaşananların ardından önceki gün bir televizyon programında konuşan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Tolgay’a mesaj atıp ‘Beşiktaş’a gel. Bu sezon şampiyon olalım, seneye birlikte İngiltere’ye gidelim dedi” iddiasında bulundu. Bilic’in seneye Tolgay’ı da alıp takımdan ayrılacağı iddiası bomba etkisi yaratırken konunun perde arkasını araştıran HABERTÜRK, olayın bu şekilde gelişmediğini ortaya çıkardı.

        MESAJ YOK ARAMA VAR

        Tolgay’ın, Bilic ile konuşmak istemesi üzerine ikilinin bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği ve asla mesaj atma gibi bir durumun olmadığı öğrenildi. Hırvat hocanın, gurbetçi yıldıza “Gel, bu sezon şampiyon olalım seneye birlikte İngiltere’ye gideriz’ demediği aksine şubat ayında Avrupa Ligi’nde oynanacak olan Liverpool maçını kastederek “Çabuk gel, İngiltere’ye gidiyoruz. Seni takımımda görmek beni mutlu edecek. Gelecek vaat ediyorsun ve benim takımımın jokeri olacaksın” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

        SLAVEN BİLİC DE YALANLADI

        Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun iddialarına yönelik bir açıklama yaptı. Hırvat teknik adam, “Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, hakkımda ortaya attığı iddialar tamamıyla asılsızdır. Ben ve ekibim; tüm gücümüz ve kararlılığımızla Beşiktaş’ın başarısı için çalışmaktayız. Bütün enerjimizi ve konsantrasyonumuzu, kulübümüzün yüksek hedeflerine ulaşabilmesine katkı sağlamak amacıyla kullanmaktayız” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ