Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa, Eren Derdiyok, Eren Derdiyok sakatlık durumu, Eren Derdiyok iyileşiyor (Eren Derdiyok'un sakatlığı ne durumda?), - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa, 2014-2015 Sezonu Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 18. haftasında 31 Ocak 2015 Cumartesi günü saat 13:30'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda İstanbul Başakşehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

        Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 11:00'da başladı. Antrenmana oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başladı, 5'e 2 top kapma çalışmalarıyla devam ettiler. Antrenman pozisyon çalışmalarının ardından yapılan çift kale maçla sona erdi.

        Kaleciler Andreas Isaksson, Ertaç Özbir, Yusuf Mersin ve Oto Goshadze kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz ile ayrı olarak çalıştılar. Daha sonra yapılan çalışmalarda kaleciler değişimli olarak kaleye geçtiler.

        EREN DERDİYOK TAKIMLA ÇALIŞTI

        Öte yandan tedavisi devam edilen Eren Derdiyok antrenmanın bir bölümünde yer aldı.

        Temmuz ayında çıktığı antrenmanda sakatlanan Eren'in ön çapraz bağları kopmuş ve Lacivert-beyazlıların Hoffenheim'den transfer ettiği 26 yaşındaki oyuncunun, en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilmişti. 6 aydır tedavi gören 26 yaşındaki golcü oyuncu 15 gün içinde takıma dönebilecek. 1 ay içinde ise formuna kavuşabilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ