Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Kupa hazırlıkları, Galatasaray Eskişehirspor maçı hazırlıkları, Galatasaray antrenman çalışmaları - Galatasaray Haberleri

        Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, taktik çalışmalar yaptı.

        Sarı-kırmızılı ekibin Eskişehirspor kafilesi açıklandı. Sakatlıkları bulunan Semih Kaya ve Burak Yılmaz ile Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun Milli Takımı forması giyen Aurelien Chedjou'nun yanı sıra, bir çok as futbolcu kadroya alınmadı.

        Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Fernando Muslera, Sinan Bolat, Felipe Melo, Wesley Sneijder, Umut Bulut ve Sabri Sarıoğlu'nu Eskişehirspor kafilesine dahil etmezken, 18 kişilik kadroda, Eray İşcan, Alperen Uysal, Alex Telles, Hakan Balta, Koray Günter, Emre Can Coşkun, Tarık Çamdal, Hamit Altıntop, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Birhan Vatansever, Emre Çolak, Sinan Gümüş ve Goran Pandev'e yer verdi.

        Galatasaray takımı, Eskişehirspor ile yarın yapacağı müsabaka için akşam saatlerinde özel bir uçakla bu kente gidecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ