Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Balıkesirspor Balıkesirspor, Khalife Jabbie, Balıkesirspor transfer haberleri, Balıkesirspor Jabbie, - Futbol Haberleri

        Sakatlığı yüzünden sezonu kapatan Nuno Coelho ile sözleşmesini dondurma konusunda daha önce anlaşan kırmızı beyazlı yönetim, geçen sezon devre arasında Norveç'in Fredrikstad takımından transfer edilen Khalife Jabbie'den de kendisine kulüp aramasını istedi.

        İlk yarıda verim alamadıkları 5 oyuncuyla yolları ayırıp, bunların yerine takıma katkı sağlayacak isimlerle anlaştıklarını belirten teknik direktör Kemal Özdeş, "Kulüp yönetimine, istediğim futbolcuları aldığı için teşekkür ediyorum. 2 yabancıyla daha görüşme halindeyiz. Cumaya kadar bu oyunculardan birine, belki ikisine imza attırabiliriz" dedi.

        Balıkesirpor, ara transferde Alanzinho, Sinan Uzun, Kerem Can ve Murat Gürbüzerol'la yollarını ayırıp kaleci Vukovic, ön libero Gomes, forvet Zec ve sol bek Berkan Emir'i aldı.

        ROTA MANİSA

        Balıkesirspor'da cuma günü deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıkları sürerken teknik direktör Özdeş, antrenman sahası sorununu aşmak için Manisa'ya gidebileceklerini söyledi. Kemal Özdeş, "Ali Hikmet Paşa Tesisleri'ndeki sahamız 10 günlüğüne bakıma alındı. Bu süreçte Atatürk Stadı'nı kullanabileceğimiz söylendi ancak biz yağışlı havalarda zeminin bozulmaması için burada hafta 2 antrenman yapmayı planlıyoruz. Bu süreçte belki Manisa'ya giderek Manisaspor'un ya da Manisa Belediyespor'un tesislerinden yararlanabiliriz " diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ