Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş inşaat çalışanlarından taraftara 'sabret' mesajı, Beşiktaş Vodafone Arena inşaat çalışmaları devam ediyor, Beşiktaş'tan taraftara 'sabret' mesajı - Beşiktaş Haberleri

        Yapımı devam eden Vodafone Arena için inşaat ekibi kamera karşısına geçti ve taraftara "sabret" mesajı verdi.

        Vodafone Türkiye tarafından hazırlanan ve inşaatta çalışanların rol aldığı filmde, inşaat sürecinde yaşanan zorluklara değinilerek 'inşaat hızla devam ediyor, merak edecek bir şey yok, biraz daha sabret' mesajı veriliyor. Sosyal medyada hızla yayılan filmde inşaat ekibinden 5 çalışan rol aldı.

        Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye'nin çektiği #Sabret filminde Vodafone Arena inşaat ekibi taraftara 'sabret' çağrısında bulunuyor. Vodafone Arena'yı sabırsızlıkla bekleyen Beşiktaşlılara hitap eden filmde inşaat ekibi inşaat sürecinde karşılaşılan zorluklardan örnekler vererek taraftara, "Biraz daha sabret." mesajı veriyor.

        BJK VODAFONE ARENA HIZLA YÜKSELİYOR

        Tüm coğrafi zorluklarına rağmen BJK Vodafone Arena Stadı'nın inşaatinin sürdüğü ve hızla yükselen Vodafone Arena'ya toplamda 120 bin metreküp beton ve 94 bin 500 metrekare şap döküleceği belirtildi. Ayrıca kaba inşaat için toplam 22 bin ton demir, çim saha altında ise yaklaşık 6 bin metreküp filtreli mıcır kullanılacağı da ifade edildi.

        Vodafone Türkiye ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında 20 Ağustos 2013'te imzalanan 15 yıllık sponsorluk anlaşmasıyla Türkiye'nin ilk akıllı ve çevreci stadyumu olarak inşa edilen Vodafone Arena, futbol karşılaşmalarının yanı sıra yurt içi ve dışından önemli konser, eğlence ve moda aktivitelerine de ev sahipliği yapacak.

        Vodafone Arena'nın akıllı stadyum uygulamalarının da inşaat aşamasından itibaren planlı ve entegre bir biçimde hayata geçirildiği belirtildi. Taraftarlara ve ziyaretçilere maç günleri uçtan uca dijital deneyim yaşatacak Vodafone Arena'da tüm sistem ve ekipmanların 4G teknolojisini destekleyecek şekilde tasarlandığı açıklandı. Vodafone Arena, mobil ve sabit iletişim altyapısıyla, hem dijital hem de çevreci bir stat olacağı da ileri sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ