Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün öne çıkan transfer haberleri, Günün bomba transfer haberleri, Fenerbahçe Bolivyali'yi istiyor, Fenerbahçe'den transfer atağı, Galatasaray Serdar Aziz tabiki devam ediyor, Dirk Kuyt'a iki bomba teklif, Trabzonspor'dan Ozan Tufan için büyük servet!, G - Futbol Haberleri
        1

        G.SARAY İÇİN ÇİN'İ REDDETTİ
        İngiliz Chronicle gazetesi Newcastle'ın Papiss Cisse için Galatasaray'dan gelecek olan teklife kilitlendiğini yazdı. Gazete, Çin'in Şangay takımından Cisse'ye teklif geldiği ama Senegalli oyuncunun bunu istemediği, Galatasaray'ın da bu durumu sonuna kadar kullanmaya çalıştığını iddia etti.

        2

        EMENİKE'Yİ ALMAYIN
        Footballfancast ile Whoscored, Emenike'yi Tottenham'ın devre arası transferinde uzak durması gereken 5 isim arasında ilk sırada gösterdi. 27 yaşındaki oyuncunun 40 maçta 14 gol atabildiği belirtilirken, 35 yaşındaki Drogba'nın bile Türkiye'de 37 maçta 15 gol attığı anımsatıldı.

        3

        ERKAN'IN ARKADAŞI TRABZONSPOR'A
        Hacıosmanoğlu'nun masasına son gelen isim İsveçli Kim Kallström oldu. Ersun Yanal'ın İsveçli orta saha için Erkan Zengin'den de bilgi aldığı ve durumunu sordurduğu öğrenildi. Rusya'da Spartak Moskova forması giyen 32 yaşındaki İsveçli oyuncunun da Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı bildirildi. (Fotospor)

        4

        FİORENTİNA İLE SIKI PAZARLIK
        G.Saray'da sakatlığı tamamen düzelmesine rağmen İtalyan'ının Fiorentina ile görüşmeler sürdüğü için riske edilmeyen Blerim Dzemaili için bu hafta içinde karar çıkabilir. İtalyan ekiple pazarlıklar sürerken sarı-kırmızılı yönetim, 2 milyon euro'ya alınan oyuncuyu aynı paraya satmayı planlıyor. (Fotomaç)

        5

        TRABZON'DA PORTAKAL MEVSİMİ
        Bordo-Mavililer, Hamburg'ta forma giyen Rafael Van der Vaart için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sneijder ve Kuyt'tan da, Türkiye hakkında olumlu referanslar alan Hollandalı yıldızı ikna etmek konusunda sıkıntı yaşanmayacağı düşünülüyor. (Fanatik)

        6

        FENERBAHÇE'YE BOLİVYALI BOMBACI!
        Şampiyonlar Ligi için süper bir kadro oluşturmak isteyen Fenerbahçe, Libertodores Kupası'nda gol krallığı bulunan ve her iki ayağını da kullanabilen Marcelo Moreno için düğmeye bastı. (Takvim)

        7

        SERDAR AZİZ ÇOK İSTİYOR
        Bursaspor, Serdar Aziz konusunda geri adım atmazken, oyuncunun gönlü Galatasaray'dan yana. Sarı-Kırmızılılar için Serdar Aziz defteri henüz kapanmış değil. (Fanatik)

        8

        MUSTAFA YUMLU, G.SARAY İÇİN CAN ATIYOR!
        Trabzon'da kadro dışı kalan tecrübeli Mustafa Yumlu, Galatasaray'da oynamak için artık can atıyor.
        Ara transferde birçok stoperi gündemine alan Galatasaray’ın, şu ana kadar imza aşamasına getirdiği tek isim Mustafa Yumlu. Tecrübeli savunmacı, transfer için Galatasaray’dan haber bekliyor. (Fanatik)

        9

        DİRK KUYT'A İKİ YENİ TALİP
        Kanarya'nın 'Biyonik Adam'ına İngiliz, Hollanda, ABD, Japonya ve Çin takımlarından sonra Fransa'dan Lyon, Almanya'dan ise Schalke takımları talip oldu. (Fanatik)

        10

        OZAN TUFAN BOMBASI
        Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında; "Ozan Tufan ile Fenerbahçe prensip anlaşmasına vardı. Fenerbahçe, bu futbolcu ve kulübüyle yoğun temas sağladı" denildi. Programın yorumcularından Sinan Engin ise, "5.5 milyon euro teklif edildi. 4 milyonu peşin, 2 oyuncu da takas verildi. Bu oyuncular Samuel Holmen ve Serdar Kesimal. Fenerbahçe, Bursaspor ile anlaşmaya vardı." ifadelerini kullandı.

        11

        Programda daha sonra, Trabzonspor'un hem Ozan hem de Şener Özbayraklı için devreye girdiğini belirterek; "9 milyon euro teklif edildi. Bu paranın 6 milyon eurosu peşin olarak ödenecek. Mustafa Yumlu, Serdar Gürler ve Zeki Yavru da takas olarak teklif edildi" denildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ