Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Gençlerbirliği, İlhan Cavcav, İlhan Cavcav Gençlerbirliği, İlhan Cavcav açıklamalar, İlhan Cavcav havuz açıklaması, İlhan Cavcav üç büyükler, - Beşiktaş Haberleri

        Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Beşiktaş maçının sonrasında açıklamalarda bulundu ve Aziz Yıldırım'ın havuzdan çıkma fikri üzerine çok sert ifadeler kullandı.

        İŞTE O SÖZLER...

        "Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe birleşir kendi aralarında oynarlar. Havuzun paraları da onlara gider. 14-15 kulüp bu kulüplerin piyonu mu. Anadolu kulüpleri olmazda bu takımlar şampiyonluklarını nasıl ilan edecek Bu 3 kulüp birleşirler, İstanbul'daki diğer takımlarla kendi aralarında bir lig kurarlar. Feriköy var, Sarıyer var. Onlar paralarını alır biz de kurtuluruz. "

        "PARANIN YÜZDE 50'Sİ 4 BÜYÜKLERE GİDİYOR"

        "Biz havuz olmasa da ayakta dururuz. Gençlerbirliği'nin Allah'tan başka kimseye borcu yoktur. Kötü laf sahibine aittir. Büyüklük Allah'a mahsustur. Büyük kulüplşer Anadolu kulüplerine sahip çıkmalıdır. Havuzdan gelen paranın %50'si 4 büyüklere gidiyor. Bir de şampiyonluk payı alıyorlar. 40 puan aldığımız takdirte havuzdan aldığımız para 12 milyon dolar. Gerisini siz değerlendirin."

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ