Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Fenerbahçe ve Galatasaray'dan gidecek futbolcular (Transfer haberleri) En son fb haberleri, en son gs haberleri - Trabzonspor Haberleri
        1

        DZEMAILI GİDİYOR, ROTA MEXES
        Yerli stoper adaylarında ilerleme sağlayamayan Galatasaray, yabancılara yöneldi. Ancak bunun için önce Dzemaili'nin ayrılması gerekiyor. Eğer bu gerçekleşirse, yönetim listedeki 1 numaralı isim olan Philippe Mexes için girişimlere başlayacak. (Fanatik)

        2

        TİMSAH'IN GÖZÜ ASLAN'DA
        Bursaspor, Sarı-Kırmızılı takımla bağlarını koparmak üzere olan Gökhan Zan'la prensip anlaşmasına vardı. Maddi sıkıntı nedeniyle transferde maliyeti düşük olan oyunculara yönelen Bursa Yönetimi'nin menajerler tarafından önerilen Engin Baytar'ı da kadrosuna katabileceği belirtiliyor. (Fanatik)

        3

        SERGEN, SIVOK'U İSTEDİ!
        Sivas'ın hocası Sergen Yalçın, yönetimden Sivok'un kadroya katılmasını istedi. Sakatlığı nedeniyle takımının Antalya kampından ayrılan ve sözleşmesi sezon sonunda biteceği için ayrılması gündemde olan Çek stoperle görüşmelerin başlayacağı öğrenildi. (Fanatik)

        4

        FENERBAHÇE'DE KRİTİK HAFTA
        6 Ocak'ta başlayan transfer döneminde son haftaya girildi. Sarı-Lacivertli Yönetim, 4. yıldız yolunda kadroya takviye yapmak için girişimleri hızlandıracak. Bu hafta Ozan Tufan için Bursaspor ile yeniden masaya oturulması bekleniyor. Yabancılardan biri giderse, Meier'e de imza attırılabilir. (Fanatik)

        5

        SERDAR AZİZ HAMLESİ
        Galatasaray yönetiminin, teknik direktör Hamza Hazmaoğlu'nun talebi üzerine Bursasporlu stoper Serdar Aziz için yeni bir girişim yaptığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulübün son teklifinin 3.5 milyon Euro olduğu ve bugün iki tarafın son sözlerini söyleyecekleri ifade edildi. (Fotomaç)

        6

        BİLİC 'LEDESMA' DEDİ
        Beşitkaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "Öne geçtiğimiz bazı maçları tecrübesizlik yüzünden kazanamadık" diyerek Arjantinli Cristian Ledesma'da ısrar etti. Ledesma'nın menajeri D'Ippolito da Beşiktaş'ın ilgisini doğruladı.

        7

        GÖKHAN ZAN'A KOCAMAN KANCA
        Torku Konyaspor savunmadaki sıkıntılarını bir türlü çözemedi. Teknik direktör Aykut Kocaman bu bölgeye mutlaka transfer istiyor. Tecrübeli çalıştırıcı, yeşil-beyazlı yönetimine Galatasaray'dan Gökhan Zan'ın adını verdi. (Fotomaç)

        8

        YENİ HEDEF VAN DER VAART
        Tolgay Arslan transferinin yatmasının ardından Almanya'dan eli boş dönmemeyi kafasına koyan Trabzonsporlu kurmayların ilgilendiği yıldız futbolcu taraftarları coşturacak cinsten. Bordo-Mavili yöneticilerin sezon başında da gündemlerine giren Van der Vaart konusunda Hamburg'la büyük ölçüde el sıkıştığı öğrenildi. (Fanatik)

        9

        MARCELO DİAZ İDDİASI
        Beşiktaş için bir iddia da İsviçre'den geldi. İsviçre basını, Beşiktaş'ın 28 yaşındaki Marcelo Diaz için kulübü Basel ile pazarlık yaptığını yazdı. 1.66 boyundaki Şili'li oyuncunun bonservisinin 2 milyon Euro olduğu, siyah-beyazlı ekibin ise 1 milyon Euro önerdiği öne sürüldü. (Fotomaç)

        10

        TRABZON'DA JUNUZOVİC GÜNDEMDE
        Transfere doymayan Karadeniz ekibinde şimdi de gündemde Werder Bremen'in ön liberosu Zlatko Junuzovic var. Sezon sonunda Werder Bremen'le sözleşmesi bitecek olan Junuzovic, gol yollarında da etkili bir isim olarak dikkat çekiyor. (Akşam)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ