Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Burak Yılmaz gözyaşlarına hakim olamadı - Galatasaray Haberleri
        1

        FOTOĞRAFLAR: UĞRAŞ ÖZYURT
        Galatasaray'da 1 ay sahalardan uzak kalacak denilen Burak Yılmaz, Çaykur Rizespor maçının 18 kişilik kadrosunda yer aldı...

        2

        Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Çok mecbur kalmadığımız sürece Burak'ı riske etmeyeceğiz" açıklaması yapmıştı. Ancak Galatasaray'ın 2-0 önde olduğu mücadelenin 78. dakikasında Burak Yılmaz, Umut Bulut'un yerine oyuna girdi.

        3

        Hızlı gelişen Galatasaray atağında; Milli futbolcu attığı ilk depar sonrasında bir kez daha sakatlandı ve kendisini yere bıraktı.

        4

        Burak'a takım arkadaşı Selçuk İnan, 'Sakatlıktan yeni çıktın, neden oyuna girip kendini riske ediyorsun' dercesine serzenişte bulundu.

        5

        Burak Yılmaz, sakatlandığı bölgede yeniden ağrılar hissettiği için 81. dakikada yerini Hamit Altıntop'a bıraktı.

        6

        Golcü futbolcu oyundan çıkarken gözyaşlarını tutamadı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar da oyuncuya tezahüratlarla büyük destek verdi.

        7

        Hamit Altıntop da Burak Yılmaz'ın yerine oyuna dahil olduğu sırada, takım arkadaşını teselli etti.

        8

        Mücadele sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzoğlu açıklamalarda bulundu: "Burak'ın sakatlığı bizi üzdü bile bile lades olduk."

        9

        "Antrenmanda 'sıkıntım yok' dedi, 'maç antrenman gibi olmaz' dedim. İsteyince kadroya aldık. Hamit'i oyuna alıyordum, Burak Yılmaz ile göz göze geldim. Isınırken oynamak için bana haber yollamıştı."

        10

        "Oyuncu oynamak ister. Bu benim hatam. Önce Burak sonra da taraftarlarımızdan özür diliyorum. Burak'ın çok ciddi bir şeyi yok. Biraz daha dinlenecek."

        11

        Burak Yılmaz sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu; "Ben ilk defa böyle bir sakatlık yaşadım. Dün ilk defa antrenmana çıkmıştım. Hiç bir şey de hissetmemiştim. Açıkçası hocam da kesinlikle oynatmak istemiyordu...

        12

        Ne hocamın ne de sağlık ekibimizin bunda bir hatası yok. Şimdi MR'a gidiyorum. Bilmiyorum ne çıkacak. Hocam kesinlikle beni oynatmak istemedi ama ben ısrar ettim" dedi.