Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman Beşiktaş, Fikret Orman Aziz Yıldırım, Fikret Orman havuz - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" programına konuştu.

        Fikret Orman, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yayın gelirleri konusundaki eleştirilerini gittikçe sertleştirmesi ve "Havuzu bozmasınlar ama benim hakkımı versinler. Vermezse bu savaş başlıyor, herkes bilsin" açıklamasına cevap verdi. Orman, konuyla ilgili şöyle konuştu:

        "Böyle açıklamaları doğru bulmuyorum. Kimin götürüp kimin götürmediğini kim ne biliyor. Biz bütün kulüplere menfaati olduğu için havuzdan çıkma gibi niyetimiz yok. Ama şunu iddia ederim, havuz dağılacaksa bunu en yüksek fiyatla biz pazarlarız. Yani oralarda iddialı konuşabilirim. Dağılırsa en yüksek fiyatla biz satarız. En ufak endişem yok. Yapmış olduğumuz sponsorluk anlaşmaları da bunun bir göstergesi."

        "YABANCI KURALI ANADOLU TAKIMLARINI OLUMSUZ ETKİLER"

        Orman, yabancı kuralı ile ilgili ise şunları söyledi: "Biz yerli oyunculara yatırıma devam edeceğiz. Beşiktaş'ı bilen seven ahlaklı sporcularla başarı geleceğine inanıyoruz. Başka kulüplerin başka stratejileri olabilir. Bir kural çıktı. Bundan sonra yaşanılıp göreceğiz. Burada en büyük zararı Anadolu kulüpleri görecektir diye düşünüyorum."

        "ATİBA VE PEKTEMEK'TEN CEVAP BEKLİYORUZ"

        Fikret Orman, sözleşmeleri uzatılması gündem olan Atiba Hutchinson ve Mustafa Pektemek için şu ifadeleri kullandı: "Atiba ve Mustafa Pektemek’e tekliflerimizi yaptık. Kabul ederlerse onlardan da imzalarını alacağız."

        Başkan Orman, şampiyonlukla ilgili ise, "Şampiyonluğu istiyoruz. Herkes istiyor. Hak edip kazanan takım olsun. İnşallah biz hak ederiz" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ