Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere ingiltere fa cup maç sonuçları, chelsea bradford maç özeti, chelsea bradford maçı, chelsae: 2 - bradford: 4 maç özeti - Futbol Haberleri

        İngiltere Premier Ligi'nde lider olan Chelsea sahasında 2-0 öne geçtiği maçta iki alt ligde yer alan Bradford'a 4-2 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

        Maviler 21. dakikada Cahill ve 38. dakikada Ramires'in golleriyle 2-0 öne geçti. Konuk ekip ise 41. dakikada Stead'ın golüyle farkı bire indirdi. 75. dakikada Morais durumu eşitledi: 2-2. 82. dakikada Stamford Bridge adeta soğuk duş etkisine girdi. Bu dakikada Halliday konuk ekibi 3-2 öne geçirdi. Mücadelede son sözü ise 90. dakikada Yeates söyledi: 4-2. Bu skorla Chelsea FA Cup'a veda etmiş oldu.

        Bu arada Jose Mourinho maçtan sonra yaptığı açıklamada; "Kaybedersek rezalet olacağını söylemiştim. Sonuçtan dolayı utanıyorum. Umarım oyuncularım da utanıyordur" dedi.

        Öte yandan Premier Lig'de ikinci sırada yer alan Manchester City, sahasında Middlesborough'a 2-0, Tottenham da sahasında Leicester City'e 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda ettiler.

        İngiltere FA Cup 4. tur maçlarında günün oynanan diğer maçlarında alınan skorlar ise şöyle;

        Blackbrun Rovers: 3 - Swansea: 1

        Birmingham: 1 - WBA: 2

        Cardiff: 1 - Reading: 2

        Derby County: 2 - Chesterfield: 0

        Preston: 1 - Sheffield United: 1

        Southampton: 2 - Crystal Palace: 3

        Sunderland: 0 - Fulham: 0

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ