Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Serenay Aktaş, Serenay Aktaş kimdir, Serenay Aktaş futbol - Beşiktaş Haberleri

        Televizyon dizileriyle ünlenen Serenay Aktaş, Antalya Muratpaşa Belediyespor’dan, Beşiktaş’a transfer oldu. Aktaş, Instagram'dan transferi duyururken Galatasaray'ı tuttuğunu ama Beşiktaş için yüreğiyle mücadele edeceğini belirtti!

        Muhteşem Yüzyıl, Arka Sıradakiler, Kanıt gibi üzere birçok dizide rol alarak adını Türkiye'ye duyuran Serenay Aktaş, Beşiktaş'a transfer oldu... 15 yaşından beri futbol oynayan Aktaş, 3 sezondur Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi takımlarından 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor’da forma giyiyordu.

        İşlerinin yoğunluğu sebebiyle İstanbul'a transfer olmak isteyen Serenay Aktaş, Beşiktaş Kadın Futbol Takımı ile anlaşmaya vardı.

        Güzel oyuncu Instagram'dan Beşiktaş'a transfer olduğunu duyurdu. Galatasaray'ı tuttuğunu ancak Beşiktaş için yüreğiyle mücadele edeceğini belirtti. İşte Serenay Aktaş'ın sözleri:

        "Merhabalar, bildiğiniz üzere 2 sezondur Antalya'da futbola devam ediyordum. Fakat işlerimin yoğunlaşması sebebiyle gidip gelmem oldukça zorlaştı. Bu sebeple İstanbul takımına transfer olmam gerektiğini düşündüm. Malum 3 senedir oyunculuk piyasasına adım atmama rağmen futboldan bir türlü kopamadım. Ve bunun üzerine, 3 büyüklerden tek bayan futbol takımına sahip olan Beşiktaş'ı tercih ettim. Damarlarımda sarı-kırmızının dolaştığını bilmeyen yoktur, Galatasaray'ın yeri bende ayrıdır, lütfen karıştırmayınız. Ben futbol tutkunu bir insanım. Üzerime giydiğim her formanın sahada sonuna kadar hakkını vermek isterim. Beşiktaş için de yüreğimle mücadele edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Hakkımda hayırlısı olsun... İlk maçımız 25 Ocak Pazar günü saat 16:00'da Çilekli Tesisleri'nde, beklerim..."

        ESKİ BAŞKANI TEBRİK ETTİ

        1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Türk, yıldız oyuncunun bu sezon İstanbul’da forma giyeceğini belirtti. Takıma katkısından dolayı Serenay’a teşekkür eden Türk, yıldız oyuncuya yeni takımında başarı diledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ