Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray gültan kışanak kimdir, galatasaray diyarbakır büyükşehir belediyespor maçı, gültan kışanaktan galatasaray maçı yorumu - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ / Ahmet YUKUŞ

        2. Lig takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un, Türk Telekom Arena'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında Galatasaray'ı 2-0 net skorla yenmesi kupanın sürpriz sonucu oldu.

        İsmini Amedspor olarak değiştiren belediye takımının İstanbul'da Galatasaray karşında destan yazması kente büyük sevinç uyandırdı. Maç sonrası Ofis semtinde toplanan Diyarbakırlı taraftarlar meşale yakarak halay çekti.

        KIŞANAK: FUTBOLCULAR TAKDİR PRİMİ ALDI

        Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, takımın Galatasaray karşısında aldığı galibiyetin kente büyük sevinç yaratığını söyledi. Futbolcuların sporun centilmenlik ruhuna uygun ve iyi mücadele ederek haklı bir galibiyet aldığını ifade eden Kışanak, "Futbolcularımız inanarak oynadılar, hepsini tebrik ediyorum. İstanbul'da tarih yazdılar. Galatasaray gibi futbol devini kendi sahasında yenmek herkese nasip olmaz, ama bu Amedspor'a napis oldu. Galatasaray'ı yendikten sonra Amedspor'un önünde kimse duramaz. Şampiyonluğun yolu açıldı. Bu motivasyon ve azimle kendi ligimizde ki bütün maçlarımızı alacağız. Futbolcularımız en büyük primi halkın takdirini kazanarak aldılar, onun dışında elbeteki küçük hediyelerimiz olacaktır "diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ