Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş mohammed salah kimdir, mohamed salah roma'ya transfer oluyor, beşiktaş mohamed salah transferi - Beşiktaş Haberleri

        Geçtiğimiz ekim ayı sonunda Beşiktaş'a geleceği yolunda haberler çıkan Chelsea'nin Mısır'lı yıldız futbolcusu Mohammed Salah'ı Roma ucuza kapıyor.

        "Salah ucuza isteniyor" başlıklı spor haberinde Evening Standard gazetesi, Roma'nın Chelsea'ye önümüzdeki sezonun sonuna kadar sadece 380,000 sterlin bonservis ücretini kabul ettirmeye çalıştığını belirtildi. Jose Mourinho'nun satmayı düşündüğü Mısırlı milli futbolcuyu yazın transfer ettiği Juan Iturbe'nin formunu bulamadığı için Roma'nın transfer etmeyi kafasına koyduğu belirtildi.

        Finansal Fair Play kurallarını çiğnediği gerekçesiyle UEFA tarafından soruşturulan İtalya'nın kulübünün Salah'ı ucuza almak istediğini vurgulayan Evening Standard, Salah İtalya'ya gidip iyi oynarsa Roma'nın yıldız futbolcuyu 2016 yılı yazında 10.7 milyon sterline alma opsiyonuna sahip olacağına dikkat çekti.

        Goal.com futbol sitesi de akşam haberlerinde , Roma yöneticilerinin Mohammed Salah'ın transferini gerçekleştirmek için Perşembe günü Londra'ya uçtuklarını açıkladı.

        Mohammed Salah geçen Ocak ayında 13 milyon sterline Basel'den Chelsea'ye gelmişti ama bu sezon Premier Lig'de sadece 30 dakika oynayabildi.

        Jose Mourinho'nun Mısır'lı orta saha oyuncusunu Ocak transfer ayında kiralamak istediğini ve onu alacak olası takımın da Roma olacağını ileri sürdü.. Roma'nın Salah'ı 18 ay için 380,000 sterline kiralamayı düşündüğü yazan goal.com, İtalya takımının 2016 yılı yazında sürekli transfer için 10.6 milyon sterlinlik opsiyonları olduğunu belirtti.

        Mısırlı futbolcunun Atletico Madrid ve Monaco'ya da önerildiği ama Salah'ın önerilen teklifleri çevirerek gönlünü Roma'ya kaptırdığı ileri sürüldü.

        Salah ve menajerinin , Roma ve Chelsea yöneticileriyle Perşembe günü bir araya geldikleri anlaşıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ