Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Tolgay Arslan, Tolgay Arslan Beşiktaş'ta, Beşiktaş tansfer haberleri, Beşiktaş orta saha transferi, Tolgay Arslan transfer, - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR.COM / Muhammet ATMAR

        Devre arası transfer döneminde kadrosunu Milosevic ve Opare ile güçlendiren Beşiktaş, son olarak adı İnter, Lazio ve Trabzonspor'la anılan Hamburg'un 24 yaşındaki orta sahası Tolgay Arslan'ı da rakiplerini saf dışı bırakarak renklerine bağladı.

        Sky Sport İtalya'nın ünlü muhabiri Gianluca Di Marzio'nun haberine göre, Siyah-beyazlılar, bu transfer için Alman kulübüne 300 bin euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan da yüzde 5 pay verecek.

        Beşiktaş, Tolgay'la yıllık 1.4 milyon Eurodan, 3.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Transferin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

        AHMET NUR ÇEBİ: "CEVAP BEKLİYORUZ"

        Konuyla ilgili kendisine ulaştığımız Beşiktaş. 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Bahsettiğiniz rakamlar, bizim teklif ettiğimiz rakamlar. Doğru. Ancak Hamburg'dan bize henüz olumlu ya da olumsuz bir cevap gelmedi. Olumlu bir cevap geldiği takdirde transferi duyuracağız" sözleriyle iddialara açıklık getirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ