Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Sergen Yalçın, Sivasspor, Sivasspor teknik direktörü Sergen Yalçın, Sergen Yalçın açıklamalar, Sergen Yalçın özel röportaj, - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Beşiktaş’ın ve Türk futbolunun en yetenekli futbolcularından biriydi... Sihirli sol ayağıyla attığı enfes goller, uzun yıllar jenerikleri süsledi... Ancak bir konuda çok eleştirildi... Hakkında hep, “Kendine baksa Avrupa’nın her yerinde oynardı. Gece hayatı onu bitirdi” denildi... Ancak Sergen Yalçın, birçok kişiye göre Türk futbolunda önemli izler bırakmış bir efsaneydi... İşte o Sergen Yalçın, ikinci teknik adamlık deneyiminde iyi bir başlangıç yaptığı Sivas’ta, Habertürk’e önemli açıklamalarda bulundu.

        Artık farklı bir yol haritası çizdiğini ifade eden Sergen, “Sivas’ta ve Anadolu’da çalışmaktan çok mutluyum. Çok çalışıyorum. Futbolculuk döneminden çok daha gayretliyim. Çalışmadan bir şey olmayacağını öğrendim. Artık farklı bir Sergen var. Bundan sonra tek isteğim ve hedefim Avrupa’da hocalık yapmak. İnşallah bunu da başaracağım. Şimdiden İngilizce kursları alıyorum. Bu hedef için dil öğrenmem şart” dedi.

        ‘SİVAS’I NASIL KURTARIRIM’

        Futbolcuyken özel hayatıyla gündeme gelen Sergen, şöyle devam etti: “Sivas’ta tesislerde kalıyorum. Devre arası kamp bitince eve taşınacağım. Ve eve kapanıp kendimi tamamen işime vereceğim. İstanbul’a bile çok sık gitmeyi düşünmüyorum. Hatta aylarca gitmeyeceğim. Kendimi sadece işime verip, Sivas’a odaklanarak bu durumdan nasıl kurtulucağımızın hesaplarını yapıyorum.”

        SERGEN’DEN İNCİLER

        - Sivas’ı tereddütsüz kabul ettim. Kurumsal alt yapı çok iyi. Oyunculara tek kuruş borcu yok. Ödemeler günü gününe yapılıyor.

        - Anadolu’da bir devrim yapmak istiyorum. Yüksek ihtimal seneye de Sivas’tayım. Burada yapacaklarım var.

        - İyi bir teknik ekip kurdum (Tamer Tuna, Murat Şahin, Sarp Yiğit). Hepsi görevini en iyi şekilde yapıyor. Yardımcılarımdan çok memnunum.

        - Savunmada iki İbrahim’in tecrübesi bize çok şey katacak (Toraman ve Öztürk). İkisi de kaptanlık yapmış oyuncular.

        - Batuhan çok yetenekli ama bunun farkına varması gerek. Kafasını tamamen sahaya verirse büyük iş yapar.

        - İbrahim Akın’dan çok umutluyum. Fizik olarak iyiye gidiyor. Önemli bir silah olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ