Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Fatih Terim, ABD Ulusal Futbol Antrenörleri Birliği, Uluslararası Bilim ve Futbol Kongresi, Futbol Fuarı, Fatih Terim Uluslararası Bilim ve Futbol Kongresi'ne katıldı, - Futbol Haberleri

        Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Terim ve beraberindeki heyet, NSCAA'nın özel davetlisi olarak ABD'nin Philadelphia kentinde düzenlenen kongrede yer aldı. TFF heyeti, organizasyonda Terim başkanlığında heyetler arası toplantılar düzenledi.

        Türkiye'de uygulamayı düşündüğü projeler konusunda uluslararası uzmanlarla görüşen Terim'in, özellikle ABD Futbol Federasyonu yetkilileriyle karşılıklı eğitim ve uygulamalar konusunda işbirliği için ön çalışmaların yapılması konusunda fikir birliğine vardığı belirtildi.

        TFF heyetinde bulunan Türkiye Futbol Direktörlüğü Uluslararası Projeler Koordinatörü Cezmi Turhan'ın, ABD'deki tüm eyaletlerin teknik direktörleri ve futbol gelişim antrenörlerine, Türkiye'de elit futbolcu gelişimi tarihi ve uygulamalarıyla ilgili sunum yaptığı, önümüzdeki dönem için gençlik geliştirme programıyla ilgili planlarını ve projelerini anlattığı kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ