Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş kamp çalışmaları, Beşiktaş kamp için Antalya'ya gidiyor, Beşiktaş 2. yarı hazırlıkları - Beşiktaş Haberleri

        Siyah-beyazlı takım, bugün yapacağı antrenmanların ardından İstanbul'daki hazırlıklarını tamamlayarak, kamp çalışmaları için yarın Antalya'ya gidecek.

        Antalya'nın Side ilçesinde kamp hazırlıklarını yapacak Beşiktaş, katılacağı turnuvada iki hazırlık maçı oynayacak. Alanya Oba Stadı'nda 16-18 Ocak'ta gerçekleştirilecek International Royal Cup'ta mücadele edecek "Kara Kartallar", ilk maçını İspanya'nın Barcelona takımında forma giyen Brezilyalı oyuncu Neymar'ın ülkesinde kurduğu Instituto Projeto Neymar JR ekibiyle karşı karşıya gelecek. Galatasaray ve Arjantin'in River Plate takımlarının da katılacağı turnuvada Beşiktaş, rakibini yendiği takdirde finalde yer alma hakkı elde edecek. Siyah-beyazlı ekip, yenilmesi halinde üçüncülük maçına çıkacak.

        GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI SONRASI İSTANBUL'A DÖNECEK

        Beşiktaş, International Royal Cup organizasyonundaki maçların ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda 21 Ocak Çarşamba günü Adana Demirspor ile yapacağı karşılaşma için Adana'ya geçecek.

        Kupa mücadelesinin ardından Antalya'daki kamp çalışmalarına devam edecek siyah-beyazlı ekip, Süper Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşma için 25 Ocak Pazar günü Ankara'ya gidecek.

        "Kara Kartallar", 26 Ocak Pazartesi günü Gençlerbirliği ile yapacağı maçın ardından İstanbul'a dönecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ