Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de gol sıkıntısı, İsmail Kartal Fenerbahçe nin sorununu buldu, Fenerbahçe istatistik, Fenerbahçe performans - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR/Ferudun NİĞDELİOĞLU

        Teknik direktör İsmail Kartal ligin ikinci yarısı için ince eleyip sık dokuyor... Ağır gribal enfeksiyon geçiren tecrübeli çalıştırıcı, şu sıralar evine kapanmış hem hastalığını atlatmaya çalışıyor hem de ligin ikinci yarısı için tüm detayları masaya yatırıyor. Zaman zaman yardımcılarıyla da bir araya gelen Kartal’ın en büyük hedefi, ligin ilk yarısında yaşanan gol fakirliğine çare bulmak. Bunun için kolları sıvayan teknik heyet, geçen sezon ağları sarsan forvetleri yeniden ayağa kaldırmak için kolları sıvadı. İsmail Kartal ve ekibi, her türlü araştırmayı yaparak ikinci yarı hazırlıklarında bu kanayan yaraya çare bulmak istiyor.

        GOL ÇALIŞACAKLAR

        10 Ocak’tan itibaren ligin ikinci yarısının hazırlıklarına Antalya’da başlayacak olan Sarı-Lacivertliler’de İsmail Kartal, yaptığı araştırmaların ışığında devre arasında ağırlığı kondisyon ve gol çalışmalarına verecek. Buna göre de sabah idmanlarında genelde kondisyon, akşam yapılacak olan ikinci antrenmanlarda ise hep gol çalışması yapılacak. Kısacası teknik direktör İsmail Kartal’ın Antalya kampındaki en önemli dersi gol olacak.

        STOCH HAVALARA UÇTU

        Yabancı kuralının değişmesinin ardından Fenerbahçe’de en çok sevinen isim Miroslav Stoch oldu. 2 sezondur başka kulüplere kiralanan Slovak oyuncunun kararı öğrenmesiyle oldukça mutlu olduğu ve sezon sonu Fenerbahçe’ye dönmeyi iple çektiği öğrenildi.

        KART KOLİK CANER

        Fenerbahçe ’nin en fazla kart gören oyuncusu Caner Erkin oldu. Ligde 15 maçta forma giyen milli futbolcu , 6 kez sarı kart gördü ve bir kez cezalı duruma düştü. Caner, 2013-2014 sezonunda da 12 sarı kartla takımının en hırçın oyuncusu olmuştu . Caner’in ardından 5’er kartla Emre ve Bekir geliyor. Senegalli golcü Sow ise ligin ilk 16 haftalık bölümde hiç kart görmedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ