Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'lı oyunculardan Olimpiyat sıkıntısı, Atatürk Olimpiyat Stadı Beşiktaşlı oyuncuların kabusu oldu, Bilic'ten Veli Kavlak'a sert sözler, Beşiktaş - Galatasaray derbisi - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR/Kartal YİĞİT

        Süper Lig’de yakaladığı 7 maçlık galibiyet serisi Galatasaray derbisiyle son bulan Beşiktaş’ta keyifler kaçtı. Hem liderlik koltuğundan inen hem de derbilerdeki kabusuna son veremeyen Siyah-Beyazlılar’da futbolcular, “Olimpiyat faktörüne” vurgu yaptı. 90 dakika sonrası teknik ekiple maçın değerlendirmesini yapan Olcay Şahan, Oğuzhan ve Veli, “Olimpiyat Stadı’ndaki şartlar Galatasaray’ın lehine oldu. Zaten baştan beri bu statta gerçek kimliğimizi ortaya koyamadığımızı söylemiştik. Hem tribünlerdeki atmosfer hem de zeminin bozukluğu bizim için ciddi sıkıntı yarattı” ifadelerini kullandı.

        ‘DIŞARIDA DAHA İYİYİZ’

        Galatasaray’ın taktik anlayışına da vurgu yapan Beşiktaş’ın 3 yıldızı, şöyle devam etti: “Galatasaray bizi iyi çözmüş. Kapalı oynadılar ve kontralarla gelmeye çalıştılar. İstediğimiz baskıyı kuramadık. Eğer bu maç Türk Telekom Arena’da olsaydı, Galatasaray’ı yenerdik. En kötü sonuç beraberlik olurdu. Zaten takım olarak dış sahada daha iyi oynuyoruz. Ligin ikinci yarısında tüm derbileri deplasmanda oynayacak olmamız bizim için asla bir dezavantaj değil. Bunu da herkes görecek.”

        'ORADA NE İŞİN VAR?'

        Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, maçın ardından Veli Kavlak’a sert çıktı. Basın toplantısında tecrübeli oyuncunun gördüğü kırmızı kartı ‘saçma’ diye yorumlayan Hırvat hoca, öğrencisine de tepki gösterdi. Bilic, “Böyle saçma sapan kart görülmez. Kırmızı kartlar yüzünden maçlar veriyoruz. Orada ne işin var? Neden rakibe vurmaya kalkıyorsun? Kartlar böyle devam ederse herkes cezasına katlanır” diye konuştu.

        ASLAN’A MARŞ TEPKİSİ: BUNUN ADI AYIPTIR!

        Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki derbi öncesinde iki takım arasında dostane görüntüler vardı. Yönetimler birlikte yemek yedi, oyuncular sohbet etti, hocalar kucaklaştı. Ancak mücadele sonrası sinirler gerildi. Galatasaraylı oyuncuların soyunma odasında zafer sevincini abarttığını düşünen Beşiktaş A Takım Sorumlusu Mete Vardar, bu duruma isyan etti. G.Saraylı oyuncular marşlar söylerken soyunma odasının önüne gelen Vardar, “Burada misafirsiniz. Sizi en iyi şekilde ağırladık. Yendiniz, tebrikler. Hiçbir şeye ses çıkarmadık. Ama böyle bağırıp çağırmak nedir? Böyle şey olur mu? Ayıptır bunun adı” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ