Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Erkan Zengin Fenerbahçe'de, Erkan Zengin hangi takıma transfer oldu - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Eskişehirspor'dan alacaklarını karşılayamadığı için federasyona başvuran Erkan Zengin ile Fenerbahçe yöneticileri öğle saatlerinde bir araya geldiler. İlk olarak HABERTÜRK'ün duyurduğunu zirvede; Fenerbahçe Kulübü, Erkan Zengin ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcu, sözleşme feshinden sonra Fenerbahçe'ye imza atacaktı ancak Eskişehirspor, Erkan Zengin'e alacaklarını ödediklerini açıkladı. Daha sonra Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın da istediği futbolcu için Fenerbahçe, Eskişehirspor'a yeni bir teklifte bulundu... Transferin önümüzdeki günlerde resmileşmesi bekleniyor.

        "FENERBAHÇE'DE OYNAMAK İSTİYORUM"

        Erkan Zengin, İsveç basınına transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Zengin, Sportbladet'e yaptığı açıklamada "Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan, kulübüm Eskişehirspor'a teklif gelmiş. Ben Fenerbahçe'yi seçtim, orada oynamak istiyorum. Şimdi Eskişehirspor başkanının kararını bekleyeceğim. Başkan anlaşmayı onaylarsa benim için gerçekten iyi olacak" dedi.

        FENERBAHÇE'DEN ERKAN ZENGİN AÇIKLAMASI!

        Fenerbahçe'de basın sözcüsü Mahmut Uslu ve Asbakşan İlhan Ekşioğlu, Eskişehirspor'dan Erkan Zengin için açıklamalarda bulundu. Erkan Zengin'in menajerinin kendilerine ulaştığını söyleyen Uslu, Eskişehirspor yönetimine teklif yaptıklarını ve yanıt vermelerini beklediklerini dile getirdi. Uslu, "Bizim takımımızın transfere ihtiyacı yok. Erkan Zengin sevdiğimiz, beğendiğimiz bir oyuncu. Oyuncunun alacağı ve kulübe verilecek miktar konusunda oyuncu ve menajeri Eskişehirspor ile el sıkışmış. Bize böyle söylendi. Başkan ile beraber değerlendirdik. Hocamızla da bir saat önce konuştuk bize yararlı olacağını söyledi. Biz de onun üzerine Eskişehir kulübü başkanına bu şekilde olursa alabiliriz dedik. Onlar da bize oyuncunun alacağını yatırdıklarını söylediler. Ve dolayısıyla kendileri düşüneceklerini söylediler. Durum budur" dedi. İlhan Ekşioğlu da artık topun Eskişehirspor'da olduğunu ifade ederek, "Zannediyorum bugün, yarın haber gelir netleşir" değerlendirmesinde bulundu.

        ERKAN ZENGİN KİMDİR?

        Doğum tarihi: 1985

        Doğum yeri: Konya

        Uyruğu: İsveç ve Türkiye (İsveç Milli Takımı'nda forma giyiyor)

        Oynadığı takımlar: Norsborgs, Hammarby, Beşiktaş, Eskişehirspor

        SON 5 SEZONDAKİ PERFORMANSI

        SEZON TAKIM MAÇ GOL ASİST

        2014-15 Eskişehir 16 4 2

        2013-14 Eskişehir 40 5 10

        2012-13 Eskişehir 44 13 11

        2011-12 Eskişehir 31 5 6

        2010-11 Eskişehir 31 1 3

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ