Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer, Niasse Galatasaray, Pandev ayrılık, Hamzaoğlu transfer - Galatasaray Haberleri

        Devre arasında kadrosuna bir golcü bir de orta saha oyuncusu katmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor'dan eski öğrencisi Oumar Niasse'nin alınması için yönetime başvurdu. Ara transfer dönemi öncesinde sarı- kırmızılı takım ile ilgili ilk raporunu sunan ve ilk etapta gönderilecek oyuncuların ismini veren Hamzaoğlu, Goran Pandev'in kupada iyi bir performans sergilediğini ama lig için yetersiz olduğunu bildirdi. Burak ve Umut'tan memnun olan ancak bu ikiliye alternatif yaratmak isteyen genç teknik adamın, Lokomotif Moskova'da forma giyen Niasse'nin ismini yönetime ilettiği bildirildi.

        AYNI FİYATA VERECEK

        Öncelikle yarım sezon kiralanması düşünülen oyuncunun maliyetinin 800 bin euro civarında olduğu belirtilirken başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın Beşiktaş derbisinin ardından 24 yaşındaki golcü için Rusya'ya gideceği bildirildi. Hamzaoğlu'nun isteğini mutlaka yerine getirmek isteyen Albayrak, Lokomotif ve oyuncunun transfer haklarını elinde bulunduran Burak Sallak ile masaya oturacak. Gala tasaray, Lokomotif'te fazla forma şansı bulamayan ve ayrılmayı düşünen Niasse'nin satın alma opsiyonunu da almayı planlıyor. Lokomotif Moskova, 5.5 milyon euro'ya transfer ettiği Senegalli yıldızı aynı fiyata satmayı hesaplıyor.

        ROBERTO MANCiNi'NiN KABUSU OLMUŞTU

        Niasse, Galatasaray'ın başına geçtiği ilk maçta Mancini'ye yenilgiyi tattıran isim olmuştu. 6 Ekim 2013'te oynanan karşılaşmanın 34. dakikasında Güray Vural'ın ortasını gole çeviren yıldız, sevincini Hamza Hamzaoğlu'nun dizlerine çökerek yaşadı. Bu maçta bir de 57. dakikada Bilal Kısa'nın asistini ağlara yollayan Niasse, Akhisar'ın maçı 2-1 kazanmasını sağladı.

        (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ