Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Mersin İdman Yurdu, Diego penaltı, Diego Mersin İdman Yurdu, Emre Diego penaltı, penaltı tartışması - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Mersin İdman Yurdu maçında iyi bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, bir de penaltı atışından yararlanamamıştı. Penaltı sırasında yaşanan tartışma ise dikkat çekmişti. Dün yapılan idmanda Emre, Diego’ya, “Seni anlıyorum. Gol atmak, katkı vermek istiyorsun. Penaltıyı da aldırınca atmak istedin. Ama sen de biliyorsun maç orada 1-0’dı. Böyle durumlar genelde olumsuz sonuçlanır. Penaltıyı kaçırman sorun değil ama böyle bir tartışmanın üzerine gol yeseydik çok ağır sonuçları olurdu. Önce takımı sonra bireysel durumlarımızı düşünmeliyiz” dedi.

        Diego da, “Haklısın kaptan. Kötü niyetle yapmadım elbette. O an penaltıyı atacağımı hissettim ve bu gole ihtiyacım vardı. İyi ki maçı kazandık yoksa kendimi asla affedemezdim” yanıtını verdi. İkili arasındaki konuşmanın ardından bu sorun tamamen çözüldü.

        VOLKAN DEMİREL: BIRAKSALAR BEN ATARDIM

        Volkan Demirel kazanılan penaltıda orta sahaya gelerek takım arkadaşlarına bir şeyler söyledi. Maç sonrasında neşeli hali dikkatlerden kaçmayan Volkan, basın mensuplarının “Biz oraya gidince penaltıyı sen kullanacaksın sandık” demesi üzerine takım arkadaşları Diego ve Moussa Sow’a esprili bir gönderme yaptı. Volkan, “Valla bıraksalar ben atardım penaltıyı” ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ