Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Meireles ve Alves sakatlandı - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Mersin İdmanyurdu ile oynadığı maçta Bruno Alves ve Raul Meireles’in yaşadıkları sakatlıklarla ilgili Kulüp Doktoru Doç. Dr Burak Kundarıcıoğlu bilgi verdi.

        Doç. Dr Kundarıcıoğlu, “Bruno Alves, bir pozisyonda Mehmet Topal ile çarpışması sonucunda sağ leğen kemiği üst kısmında ağrı hissetmiş ve oyunu terk etmek zorunda kalmıştı. Bugün sabah saatlerinde Göztepe Medical Park Hastanesi’nde yapılan tetkikler sonucunda sağ kalça kaslarında kısmi yırtıklar tespit edilmiştir. Raul Meireles ise sağ bacak adelesine aldığı darbe sonucu oyunu terk etmek zorunda kalmıştı. Raul Meireles’in muayenesi sonucu sağ bacak alt adelesinde ödem ve spazm tespit edilmiştir. Tespitler neticesinde iki futbolcumuzun da tedavisine başlanmıştır” dedi.

        Meireles ve Alves, Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyecekler.

        GÖKHAN’DAN SEVGİLERLE

        Fenerbahçe dün akşam Mersin İdman Yurdu’nu yenerken son haftalardaki en etkileyici futbolunu sergiledi... Sarı-Lacivertliler sürekli kazanmalarına rağmen oynadıkları kötü futbol nedeniyle ağır eleştirilere hedef oluyorlardı. Ancak dün akşam bambaşka bir Fenerbahçe vardı sahada. Özellikle de Gökhan Gönül... İnanılmaz mücadele etti ve galibiyette büyük pay sahibi oldu. Maç sonunda kendisini çağıran tribünlere giden Gökhan, formasını öpüp taraftarlara hediye etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ