Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray galatasaray'da sakat oyuncular, galatasaray'ın sakatlar listesi, galatasaray cezalı oyuncular, wesley sneijder'ın sakatlığı - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, sakatlıkları bulunan futbolcuların durumuyla ilgili açıklama yaptı. İnce, Wesley Sneijder ve Chedjou'nun hafif sakatlıklarının olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

        2

        Chedjou'nun dizinde bir problemi söz konusu ancak bizi çok ürküten bir durumu yok. Sadece bugün tedbir amaçlı dinlendirdik. Onunla alakalı da cuma gününe dair bir şey söyleyemem. Teknik ekiple oturup bu iki oyuncunun maça çıkıp çıkamayacağını konuşacağız."

        3

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında burnunda kırık oluşan Veysel Sarı'nın ilk müdahalesinin saha içinde yapıldığını belirten Yener İnce, "İlk müdahalede kırığı yerine oturttuk, akşam da kulak-burun-boğaz ekibimiz gördü. Onlar da bir sorun olmadığını söylediler. Estetik amaçlı ileride belki bir müdahale olabilir ancak şimdilik cerrahi müdahale düşünmüyoruz. Yarın antrenmanlara çıkmaya başlayacak" diye konuştu.

        4

        İnce, uzun süredir takımdan ayrı olan Dzemaili'nin özel program dahilinde antrenman yaptığını vurgulayarak, "Milli takımda çok ciddi bir yırtık yaşamıştı ancak problemi büyük oranda çözdük. Hatta oynayabilecek duruma geldi. Ancak ilerideki futbol hayatını etkileyemeyecek bir tedavi süreci uyguluyoruz."

        5

        "Sneijder'in uzun zamandır ayağında ağrı olan bir bölge var. Oraya özel bir iğne çalışması yapmıştık, onu tamamladık. Bundan dolayı yarın antrenmana çıkmayacak, dinlendirilecek. Cuma günü için şimdilik bir şey söyleyemeyiz." ifadelerini kullandı.

        6

        Öte yandan Galatasaray'da, Felipe Melo da Cuma günü oynanacak olan Gençlerbirliği maçında sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

        7

        Derbi öncesi kritik bir maça çıkacak olan Sarı-Kırmızılılarda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu ise bu haberler kara kara düşündürüyor.

        8

        Takım doktorlarına "Sneijder ve Chedjou'yu, Cuma gününe kadar oynayacak duruma getirin" talimatı veren Hamza Hamzaoğlu bir yandan da alternatif isimler üzerinde duruyor.

        9

        Hamzaoğlu, Chedjou'nun maça yetişememesi durumunda Hakan Balta'yı o bölgeye monte edecek.