Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Bilal Kısa Galatasaray, Galatasaray transfer, Akhisar Beşiktaş, Güray Varol Galatasaray, Uğur Demirok Trabzonspor - Futbol Haberleri

        Akhisar Belediyespor'un 31 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Bilal Kısa, Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki söylentilere cevap verdi.

        Beşiktaş maçında ceza sahası dışında güzel bir gol atan Bilal Kısa, Akhisar'dan eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'yla transferi için henüz konuşmadığını söyledi.

        Fenerbahçe altyapısında da forma giyen Bilal Kısa, Galatasaray gibi büyük bir takımda oynamak istediğini dile getirdi.

        Bilal Kısa basın mensuplarına transferi hakkında, "İlk yarının bitmesine henüz iki hafta var. Şu an Akhisar'ın başarısı için elimden geleni yapıyorum. Hamza Hoca'dan bana henüz bir transfer teklifi gelmedi. Kulüplerin öncelikle oturup konuşması gerekiyor. Onlar anlaştıktan sonra ben de Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynamak isterim" açıklamasını yaptı.

        BİRİ G.SARAY'A, BİRİ TRABZON'A

        Öte yandan yayıncı kuruluşta yayınlanan 'Maraton' adlı programı sunan Şansal Büyüka, Akhisar Belediyespor'un sol beki Güray Varol'un Galatasaray'a transfer olmak üzere olduğunu iddia etti.

        Programın yorumcularından Tümer Metin ise stoper Uğur Demirok'un Trabzonspor'a gideceği yönünde duyumlar aldığını dile getirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ