Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş beşiktaş maçını hangi statta oynayacak, metin albayrak'ın açıklamaları, beşiktaş atatürk olimpiyat stadı - Futbol Haberleri

        Beşiktaşlı yönetici Metin Albayrak, 3-1 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçının ardından yayıncı kuruluşun mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulundu.

        Metin Albayrak, "Çok güzel bir galibiyet. Hak ederek, güzel bir futbolla kazandık. Arkadaşları ve teknik ekibi kutluyoruz. Taraftarlara teşekkür ediyoruz. Akhisar da oyununu çirkinleştirecek bir şey yapmadı. Onları da tebrik ediyoruz. Lider olarak kapattık. Sakatların da geri dönmesi bizi mutlu ediyor. Takım halinde oynadığımız zaman herkesi yenebileceğimizi gösterdik" ifadelerini kullandı.

        Metin Albayrak stat konusunda ise şunları söyledi:

        "Başakşehir ile anlaşmamız ligde iki maçtı. Kalan iki lig maçımızı Olimpiyat'ta oynayacağız. Türkiye Kupası'nda da maçlarımızı Olimpiyat'taki elektrik sorunu çözülmezse Sarıyer'de oynayacağız. Ligde 3 takımın da birbiri ile çekişme içinde olması güzel bir şey. Biz kendi işimize bakıyoruz. Amacımız liderliği sezon sonuna kadar götürmek. Rakipler ve hakemlerle ilgili konuşmuyoruz. Biz kendimizle alakalı konuşuyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ