Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hakan Balta ve Sabri Sarıoğlu Marsin İdmanyurdu maçının gizli kahramanları oldular - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray’ın ustaları, Mersin galibiyetinde Aslan payını alan isimlerdi... 31 yaşındaki Hakan Balta ve 30 yaşındaki Sabri Sarıoğlu, kritik anlarda sahne alıp 3-2’lik zorlu zaferin perde arkasındaki kahramanlar oldu...

        SARAY’IN ULU HAKAN’I

        Semih Kaya’nın yerine oyuna giren Hakan Balta, 70. dakikada yaptığı iki kritik müdahaleyle yıldızlaştı. Chedjou’nun hatasında topu kapan Mersin, G.Saray’ı 2’ye 1 yakaladı. Kaleci Muslera’yla karşı karşıya kalan Nakoulma’nın vuruşunda Hakan, kayarak golü önledi. Arkadan gelen Güven Varol şutunu çekti, ikinci bir hamle yapan Hakan, bu tehlikeyi de savuşturup arkadaşlarının tebriklerini topladı. Felipe Melo’nun da Welliton’a yaptığı müdahale sonrası yaşadığı sevinç dikkat çekti.

        HIZIR GİBİ YETİŞTİ

        Aslan’a galibiyeti getiren golü Umut Bulut attı ancak pozisyonu yoktan var eden isim yılların tecrübesi Sabri Sarıoğlu’ydu... Sarı-Kırmızılılar, rakip ceza alanında topu kaybetti. Güven Varol hızla kontraya kalkmak isterken, araya Sabri girdi. Topu kapıp Burak’la verkaça giren Sabri, içeri kesti. Arka direkte kendini unutturan Umut’a sadece dokunmak kaldı. Sabri’nin asistini tribündeki oğlu da alkışladı.

        OĞLUYLA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

        Taraftarlar, maçtan sonra takımı tribüne çağırıp karşılıklı “Sarı-Kırmızı, şampiyon Cimbom” tezahüratları yaptı. Daha sonra ortaya davet edilen Sabri, üçlü çektirdi. Sabri’ye oğlu da eşlik etti. Bu arada usta oyuncu hakemi alkışlayınca sarı gördü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ