Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Demba Ba, Beşiktaş Demba Ba, Demba Ba sakatlık durumu, Demba Ba iyileşti mi?, Demba Ba papatya çayı tedavisi, - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Forvetlerin üst üste sakatlanması nedeniyle zor durumda kalan Beşiktaş’ta en büyük sorun Demba Ba’ydı... Forma giydiği 18 maçta 16 gol atarak müthiş bir performans yakalayan Senegalli yıldızın iyileşmesi için Beşiktaş sağlık ekibi seferber olmuştu. Tecrübeli yıldızın ayağının her gün 1 saat papatya çayı karışımı içinde tutulması ve Almanya’dan gelen özel bir aparat kullanılmasını HABERTÜRK gündeme getirmişti.

        İşte ayak parmağındaki kemiğin iyileşmesini çabuklaştıran bu özel tedavi etkisini gösterdi. Dün takımdan ayrı koşu yapan ve ayağında herhangi bir ağrı hissetmeyen oyuncunun röntgeni çekildi.

        YÜZ GÜLDÜRDÜ

        Tetkiklerde Ba’nın ayağındaki kırığın büyük oranda kaynaması doktorların yüzünü güldürdü. Dün akşamki idmanda da takımdan ayrı çalışan Senegalli, hocası Bilic’le bir görüşme yaptı. Bilic’in “Seni riske etmek istemiyorum. Ancak kadroda yer alman bizim için önemli” dediği ve Ba’nın Akhisar maçının 18 kişilik kadrosuna alındığı öğrenildi. Maça yedek başlayacak olan Ba, skorun durumuna göre oyuna girecek.

        MOTTA YARIDA BIRAKTI

        Beşiktaş’ta sakatlar kervanına bir isim daha eklendi. Dünkü idmanı yarıda bırakan Motta, Akhisar maçının 18 kişilik kadrosundan çıkartıldı. Brezilyalı’nın yerine İsmail Köybaşı sol bekte oynayacak. Forvette sakatlıktan çıkan Cenk, görev alacak. Kartal, 4-2-3-1 dizilişiyle sahada olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ