Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Gençlerbirliği, İlhan Cavcav, İlhan Cavcav görevini bırakacağı yönündeki haberleri yalanladı (İlhan Cavcav başkanlığı bırakacak mı?), İlhan Cavcav istifa, - Futbol Haberleri

        İlhan Cavcav, yaptığı açıklamada, "gelecek yıl mart ayında yapılacak genel kurulda aday olmayacağı" ve "görevini Türkiye Futbol Federasyonu eski başkan yardımcısı Ufuk Özerten'e bırakacağı" iddialarını yalanladı.

        Cavcav, "Şimdi duyuyorum, yok öyle bir şey" derken, Ufuk Özerten de böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

        Kırmızı-karalı kulüp yöneticileri de habere "şaşırdıklarını" ifade ettiler.

        "ÖRNEK OLACAK BİR TAKIMIMIZ VAR"

        İlhan Cavcav, kırmızı-karalı ekibin gençlerden kurulu kadrosunu artık herkesin görmesi ve üzerine "iyice düşünmesi" gerektiğini söyledi.

        İlhan Cavcav, Torku Konyaspor karşısında alınan farklı galibiyet nedeniyle bütün hafta boyunca iyi çalışan, Gençlerbirliği'nin başarısı için emek veren futbolcu ve teknik ekibi kutladığını ifade etti.

        Torku Konyaspor karşısında sahadaki 8 futbolcunun Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yetiştiğini de belirten Cavcav, "Futbol okulundan, altyapı takımlarımızdan, Hacettepespor'dan. Bizim çocuklarımız, Ankara'nın çocukları. 36 yılda sayısız defa galip geldim, Fenerbahçe'yi yendik, Galatasaray'ı yendik, Valencia'yı yendik, ama hiç bir maçta bugün olduğu kadar sevinmedim" dedi.

        Bu değerlendirmeyi rakip için yapmadığını kaydeden ve Torku Konyaspor'un ilerleyen haftalarda toparlanmasını temenni eden İlhan Cavcav, sözlerine şöyle devam etti:

        "Benim sevincim Gençlerbirliği'yle ilgili. Benim sevincim genç oyuncularımızla ilgili. Bakın bu sadece Gençlerbirliği'nin değil genç futbolcuların başarısıdır. Bugün bütün Türkiye'ye örnek olacak bir takımımız var. Bunu herkesin görmesi, konuşması ve üzerine iyi düşünmesi gerekiyor. Ben ömrüm boyunca hep genç futbolcuları görmek istedim sahada. Hocalara hep gençleri sordum, onları seyretmek istedim. Bakın bu sezon alt yapılarımızdan yetişmiş 11 çocuğumuz var kadromuzda."

        "GENÇ FUTBOLCULARIMIZ KAZANACAK"

        İlhan Cavcav, Gençlerbirliği kazandıkça genç futbolcuların kazanacağını kaydetti.

        Gençlerden kurulu kadrosuyla iyi sonuçlar alan kırmızı-karalı takımın başarısının devam etmesini, bu anlayışın başarılı olmasını Türk futbolu için istediğini dile getiren Cavcav, "Bunun için sadece bugün sahada görev yapanları değil, bütün altyapı takımlarımızda çalışan, bu çocukları yetiştiren herkesi tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

        "Futbolcularım unutmasın" diyen Cavcav, sözlerini şöyle tamamladı:

        "Gençlerbirliği kazandıkça genç futbolcularımız kazanacak. Onlar başardıkça, diğer takımlar, diğer hocalar da şunu düşünecek, onlar oynuyor bizim gençlerimiz oynuyor, başkanlar diyecek ki Gençlerbirliği başarıyor, biz neden yapmayalım. Böyle düşünmemiz gerek."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ