Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kayseri Erciyesspor Erciyesspor'dan penaltı tepkisi (Fenerbahçe Erciyesspor penaltı) - Futbol Haberleri

        Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın Sözcüsü Kaan Savruk, ligde Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikleri maçtaki penaltı pozisyonu öncesinde rakip oyuncu Gökhan Gönül'ün futbolcuları Mehmet Akgün'ü ittiğini ileri sürerek, "Hakemin lehimize faul vermesi gerekiyordu" dedi.

        Savruk, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında konuk ettikleri Fenerbahçe'ye penaltı golüyle mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

        Hakemlerin maçlarda daha dikkatli olması gerektiğini dile getiren Savruk, şunları kaydetti:

        "Pozisyonda hakem, orta sahaya kadar gitti, geri geldi ve penaltı kararı verdi. Bu, bir zaaf, madem bir karar verdin üzerinde dur. Penaltı pozisyonu öncesinde Fenerbahçeli oyuncu Gökhan Gönül, futbolcumuz Mehmet Akgün'ü itiyor. Hakemin lehimize faul vermesi gerekiyordu. Mehmet Akgün itildiği için kontrolsüzce düşüyor ve düşerken de top eline çarpıyor ve penaltı oluyor. Oyuncumuz, arkası dönük düşüyor, top görmeden eline çarpıyor. Bize göre kesinlikle penaltı değildi. Hakemler inşallah bu tip yanlış kararları bir daha yapmaz."

        Çok sayıda eksik oyuncuları bulunmasına rağmen Fenerbahçe karşısında çok iyi mücadele ortaya koyduklarını ifade eden Savruk, "Maçın hakkı beraberlikti çünkü biz de kazanacak pozisyon üretmedik onlar da üretmedi. Hatta gole yakın olan taraf bizdik ama olmadı. Oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Çok sayıda eksik oyuncumuz bulunmasına rağmen takımımız iyi mücadele etti. Sakatlıklarla başımız çok ağrıdı. Bizim takım, tam kadro olsa daha iyi işler yapacak. Hayırlısı artık bundan sonra iyi skorlar alır ve taraftarımızın yüzünü güldürürüz" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ