Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Emre Belözoğlu'ndan yumruklu yanıt (Emre Belözoğlu Kayseri Erciyesspor'a penaltıdan gol attı) - Fenerbahçe Haberleri

        Emre Belözoğlu’ndan yumruk şov... Fenerbahçe’nin tecrübeli oyuncusu, Volkan Demirel ile birlikte Kayserili taraftarlarca 90 dakika boyunca sürekli ıslıklandı. Emre ayağına her top aldığında Kadir Has tribünlerinden tepki gördü. Emre attığı penaltı golünün ardından ‘yumruk şovla’ tepkilere bir anlamda yanıt verdi.

        Maç sonunda karşılaşmayla ilgili olarak görüşlerini dile getiren Emre, “Bu haftalar çok önemli. Üç hafta önce 5’te 5 hedefiyle yola çıkmıştık ve iki maçımız kaldı. Eskişehir maçındaki beraberlik dışında gayet istikrarlı bir şekilde gidiyoruz. Bugün (dün) istediğimiz oyunu oynayamadık ama böyle deplasmanlarda 3 puan almak çok önemli. Sonuçta herkes ‘Fenerbahçe Erciyes’i yendi’ diyecek. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Daha çok çalışıp istediğimiz oyunu sahaya yansıtacağız” diye konuştu.

        PENALTILARDA 7'DE 7

        Emre Belözoğlu, Süper Lig’in son 2 sezonunda 7 kez penaltı kullandı ve 7 penaltıyı da gole çevirdi. Fenerbahçe’nin tecrübeli kaptanı ayrıca bu sezon 3 penaltı golü ile en çok penaltı golü atan oyuncu konumunda bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ