Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Veli Kavlak, Ersan Gülüm, Mustafa Pektemek, Cenk Gönen, Atiba Hutchinson, Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren futbolcular, sezon sonunda serbest kalacak oyuncular, - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Beşiktaş’ta iç transfer görüşmeleri sıkıntılı başladı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyunculardan Veli Kavlak, Ersan Gülüm ve Atiba Hutchinson’un menajerleriyle bir araya gelen yönetim, iki yerli konusunda beklemediği bir taleple karşılaştı. SiyahBeyazlı kulübe 3 sezon önce 400 bin Euro karşılığında imza atan, daha sonra bu ücret 600 bin Euro’ya çıkartılan Veli Kavlak, yıllık 2 milyon Euro istedi. Aldığı ücretin neredeyse 3.5 katını talep eden tecrübeli oyuncunun yanısıra Ersan da yönetimi şok etti. Bu sezon 750 bin Euro’ya forma giyen tecrübeli stoperin de 2 milyon Euro istediği öğrenildi.

        ATİBA’DA SORUN YOK

        Beşiktaş Yönetimi’nin ise Veli’ye tavan ücret olarak belirlediği 1.5 milyon Euro’yu teklif ettiği ve “Takım içi dengeler bizim için çok önemli. Bu paranın üzerine çıkmamız mümkün değil” dediği belirtildi. Ersan Gülüm’e ise 1.5 milyon Euro’nun daha altında bir teklif sunuldu. İç transfer görüşmelerinde Atiba’nın tavrı ise yönetimi rahatlattı. Beşiktaş’tan yıllık 1 milyon Euro alan Kanadalı ön liberonun, “Beşiktaş’ta kalmak istiyorum. Sözleşme sorun değil” dediği ve tek talebinin 2 yıllık sözleşme olduğu ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ