Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Kuyt Fenerbahçe, Kuyt ayrılık, Fenerbahçe ayrılık - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Dirk Kuyt, Erciyesspor mücadelesi sonrasında açıklamalarda bulundu. Kuyt, şunları söyledi:

        "Öncelikle galibiyetten ve 3 puandan dolayı mutluyuz. Maçtan önce zor olacağını biliyorduk ve gördük ki zor bir karşılaşmaydı. Geçen hafta kadar iyi bir performans ortaya koyamadık. Fenerbahçe gibi takımlar iyi oynayamadıkları, bu akşamki gibi maçları da kazanmayı başarırlarsa, bu sizin için muazzam bir avantaj haline gelir ve bu bize de güven sağlıyor. Sahada göstermek istediğimiz kalite bu değildi. Ama futbolda önemli olan kazanmaktır. Önümüzde 2 tane içeride oynayacağımız maç var. Umarım taraftarlarımız stada gelebilirler. Sivasspor maçında gösterdiğimiz kaliteli oyunu umarım sahaya yansıtırız."

        "ÖNEMLİ OLAN 4. YILDIZ"

        "Öncelikle ayrılık haberleri beni çok şaşırtıyor. Herkes geleceğim ile ilgili konuşuyor. Bazı fikirleri var. Gelecek yıl ne yapacağımı gazetelere yazıyorlar. Ama kimse benim geleceğim ile ilgili şu ana kadar bir soru sormadı. Bir dahaki sefere geleceğim ile ilgili bir şey yazmak isterlerse bana sorsunlar. Benim geleceğim şu anda Fenerbahçe ve şu anda en önemlisi şampiyon olup 4. yıldızı kazanmak. Ondan sonra ne olacağını göreceğiz. Ama tekrarlıyorum, benim için önemli olan içinde bulunduğumuz yıl. Sonrasında ne olacağını göreceğiz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ