Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mahmut Uslu: "9 branşta Türkiye'de başa oynuyoruz" - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, 'Hedef 1 Milyon Üye' projemiz hakkında konuşan ve 'Şirkete üye yapıyorlar' ifadesini kullanana Galatasaray yöneticisi Ali Dürüst'e yanıt vererek, "Şirkete değil kulübe üye yapıyoruz. Şirkete üye yapsak hisse verilir" dedi.

        Mahmut Uslu ile Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Haker, Fenerbahçe Kayseri Futbol Altyapı Okulu'nu ziyaret etti. Öğrenciler ve velileri ile bir araya gelen yöneticilerimiz keyifli dakikalar geçirdi. Öğrencilerle fotoğraf çektiren ve onların antrenmanını izleyen Mahmut Uslu burada açıklamalar yaptı basın mensuplarının sorularını da yanıtladı:

        Mahmut Uslu, "Kayseri'de bize inanılmaz bir ilgi gösterdiler. Her geldiğimiz şehirde özellikle dün akşam gördüğünüz gibi 1 milyon üye ile ilgili gelişmeler var. 17 bin çocuk var spor okullarımızda. Bize aileleri emanet ediyor. Bu sayıyı 50-70 bine çekmek istiyoruz. Onlarla ilgili pek çok teknik uyguluyoruz. Okullarından izin aldık yağ ölçümü yaptırtıyoruz. Biz Fenerbahçe olarak elimizden geleni yapmak istiyoruz. Kayseri'de futbol okulları var ancak diğer branşlarla ilgili olarak, boks ve basketbol gibi çalışmalar yapmayı düşünüyoruz" dedi.

        Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın açıklamalarının sorulması üzerine Mahmut Uslu, "Kulüp olarak bir şey söylememize gerek yok. Başkanımız zaten gerekli açıklamayı yaptı. Geri kalanını, mahkeme dava hakkında zaten siz her şeyi yazıyorsunuz. Ancak Ali Bey'in bir konuşması var. Şirketi üye yapıyorlar diyor. Biz kulübe üye yapıyoruz. Şirkete üye yapsak hisse verilir. Bizim gündemimizde üye var. Üye olan arkadaşlar, benim gibi kulübe üye oluyor. Bu projeyi 5 yıl içinde tamamlayacağız. Ulaştığımız rakamları Mart ayında açıklayacağız" diye konuştu.

        Kayseri Erciyesspor maçı hakkında ise Mahmut Uslu, "Türkiye ligi her zaman zor. Bugün de kazanmamız gereken bir maçımız var. 3 maçımızı da yenip araya girmek istiyoruz. Biliyorsunuz ki bütün önemli maçlarımızı deplasmanda oynadık ve hepsi bize gelecek" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ