Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş avrupa süper ligi takımları, 2014 emirates wyscout etkinliği, 2014 emirates wyscout ebru köksal, ebru köksal kimdir, galatasaray yöneticisi ebru köksal - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü, Yönetim Kurulu üyesi geçen hafta Londra'da katıldığı bir toplantıda Ebru Köksal'ın Avrupa Süper Ligi'nde Galatasaray'ın de yer alması konusunda fikir birliğine vardığı iddialarını reddeti.

        Resmi siteden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

        "Bugün çeşitli medya internet portallarında "Galatasaray'dan Çılgın Plan" başlıklı bir haber yer almaktadır. Haberde Yönetim Kurulu üyemiz Ebru Köksal'ın "geçtiğimiz hafta Londra'da bir toplantıya katılarak, Avrupa Süper Ligi'nde Galatasaray'ın yer alması konusunda fikir birliğine vardığı" iddia edilmektedir.

        Haberde sözkonusu edildiği gibi, Yönetim Kurulu üyemiz Ebru Köksal ne Londra'ya gitmiş ne de iddia edilen toplantıya katılmıştır.

        Kamuoyunun bilgisine sunulur.

        Saygılarımızla,

        Galatasaray Spor Kulübü"

        Avrupa Süper Ligi nedir?

        Avrupa Süper Ligi'nin basketboldaki Euroleague'e benzer bir turnuva olduğu öne sürülüyor. Turnuvada, İngiltere'den 3; İspanya, İtalya ve Almanya'dan 2'şer; Fransa, Hollanda, Türkiye, Belçika, Yunanistan, Rusya, Ukrayna ve Yunanistan'dan ise 1'er takımın yanı sıra 3 de "wild card" ile gelen takımlar yer alacak. Bu ligde düşme veya yükselmenin olmayacağı; ülkeleri temsil edecek takımların belirlenmesinde kurucuların etkili olacağı söyleniyor. Ebru Köksal'ın da Avrupa Süper Ligi'nin fikir babalarından olduğu ve Galatasaray'ın da ligin ana unsuru olacağı iddia edilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ