Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Timsah Arena, Bursaspor, Bursaspor'un yeni stadı, Timsa Arena açılış tarihi, Timsah Arena 3 Haziran'da açılacak (Timsah Arena ne zaman açılacak?), Recep Altepe açıklamalar, - Futbol Haberleri

        Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı olağan meclis toplantısı, Çarşamba'daki İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıda son 1 ay içerisinde gerçekleştirilen ve planlanan faaliyetler hakkında meclis üyelerine bilgiler veren Başkan Altepe, inşaat faaliyetleri tüm hızıyla süren Büyükşehir Stadyumu'nun 3 Haziran tarihinde açılışa hazır hale getirileceğini ve açılış maçı için dünyaca ünlü bir futbol takımının maç için Bursa'ya getirileceğini ifade etti.

        Yaklaşık 5 ay gibi bir sürenin kaldığını, açılış için faaliyetlerin tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Başkan Altepe, "İnşallah güzel bir açılış olacak. Dünyaca ünlü stadyumumuza dünya çapında bir açılış olacak. Ondan sonra da burayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. İnşallah güçlü bir Bursaspor'la birlikte burası da hak ettiği yeri alacak" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ