Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig fenerbahçe transfer, galatasaray transfer, beşiktaş transfer, trabzonspor transfer - Futbol Haberleri
        1

        DİEGO'YA RESMİ TALİP
        Sao Paulo Kulübü Başkanı Carlos Miguel Aidar bir basın toplantısı düzenleyerek, kadroya katmak istedikleri oyuncuları bizzat açıkladı. Aidar, Fenerbahçe'nin Brezilyalısı Diego Ribas'ın da listelerinde olduğunu dile getirdi. Yıldız futbolcuyu istediklerini ifade eden Sao Paulo Başkanı, oyuncunun ücretleri nedeniyle ise bu transferin kendileri için kolay görünmediğini de itiraf etti. (Skorer)

        2

        OZAN'A 6 MİLYON EURO
        Sarı-lacivertli kulübün Ozan Tufan aşkı yeniden alevlendi. Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal'ın ısrarı üzerine Bursaspor'un kapısını çaldı ve 19 yaşındaki oyuncu için 6 milyon euro'luk bir teklif sundu. Ancak Bursaspor'un bu parayı az bulduğu belirtildi. Fenerbahçe'nin rakamı biraz daha artıracağı öğrenildi.(Fotomaç)

        3

        SERDAR VE UĞUR TAMAM
        Devre arası için transfer planlamasını yapmaya başlayan Ersun Yanal'ın Serdar Taşçı ve Uğur Demirok isimlerini onayladığı öğrenildi. Yabancı kontenjan hakkını savunmada kullanmak zorunda kalan deneyimli hoca sol kenar için Akhisar Belediye'den Uğur Demirok ve sezon başında Stutgart'tan Spartak Moskovo'ya giden Serdar Taşçı ile ilgilendiği ve bu iki oyuncu ile ön anlaşma yapıldığı bilgisine ulaşıldı. (Fotomaç)

        4

        GÜNEŞ, OLCAN'I İSTİYOR
        Ligin heyecan verici ekiplerinden Bursaspor devre arası transferinde kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Takviye isteyen Bursa'nın hocası Şenol Güneş de Cimbom'dan Olcan Adın'ın adını yönetime bildirdi. Yeşil-beyazlılar sürpriz bir isme talip oldu: Olcan Adın. Mali problemler yaşayan Galatasaray gelecekte düşünmediği bazı futbolcuların gitmesine sıcak bakıyor. (Fotomaç)

        5

        TRABZON'A BİR YILDIZ DAHA
        Milan'da forma giyen Ganalı yıldız Michael Essien'in menajeri Fabien Piveteau, Trabzonspor taraftarını heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. Calcionews24. com'a konuşan Piveteau, "Essien'i Premier Lig kulüpleri istiyor. Türk takımı Trabzonspor'dan da teklif aldık. Hatta bu konuda birkaç kez de görüştük. Şu anda Milan'ın futbolcusu ama gelecek neyi gösterir bilemeyiz" ifadesini kullandı. (Fotomaç)

        6

        ABD'DEN TEKLİF
        Manchester United, Manchester City gibi dünya devleriyle ismi anılan Wesley Sneijder'in son talibi MLS takımlarından New York City FC oldu. Ekonomik gücü ile dikkat çeken New York City FC, David Villa ve City'de kiralık olarak forma giyen Lampard'ı da kadrosunda barındırıyor. G.Saray ile sözleşmesi 2016'da bitecek Sneijder'in durumu devre arasında netleşecek. (Fotomaç)

        7

        SALİH'İN YANINA 2 TÜRK DAHA
        Sezon başında Salih Uçan'ı, Roma'ya götüren sportif direktör Walter Sabatini'nin bu kez de Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan ile Bursaspor'un genç yıldızı Enes Ünal'ı götürmek istediği bildirildi. Sabatini'nin son Euro U-17'de izlediği ve hayran kaldığı Enes Ünal ile bir süredir takip ettiği Yusuf'un kulüpleriyle konuşmak için yeniden Türkiye'ye geleceği iddia edildi. (Fotospor)

        8

        MANCİNİ SEMİH'İ İSTİYOR
        Tuttosport'un haberine göre Roberto Mancini, Inter yönetimine Nemenja Vidic'in satılması talebinde bulundu. Tuttosport'un verdiği habere göre Mancini'nin Vidic'in yerine istediği ilk isim ise Galatasaraylı Semih Kaya. Galatasaray'ın Semih'i satma gibi bir düşüncesi olmadığı ancak iyi bir teklif gelmesi durumunda sarı kırmızılı kulübün bu teklifi kabul edeceği belirtildi. (Fotomaç)

        9

        MUSLERA'YA LİVERPOOL KANCASI
        Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Liverpool'un G.Saray'ın kapısını Muslera için çalmaya hazırlandığı iddia edildi. talkSPORT'un iddiasına göre İngiliz ekibi, Fiorentina'dan Neto, Napaoli'den Sepe, Norwich'ten ve Victor Valdes ile birlikte G.Saray'da forma giyen Muslera için de devreye girdi. Daha önce hayalinde Premier Lig'de oynamanın yer aldığını söyleyen Muslera'nın böyle bir teklif gelmesi durumunda yönetimden izin isteyeceği de bildirildi. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ