Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Sadri Şener, Sadri Şener Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Sadri Şener, Sadri Şener açıklama, Trabzonspor yönetim - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR/Haluk AYYILDIZ

        Bordo-Mavili kulüpte Ersun Yanal’ın gelişi ile sportif anlamda sular duruldu ancak yönetimde kazan kaynamaya devam ediyor. Trabzonspor’un eski başkanı Sadri Şener, 20 Aralık’ta yapılacak olan seçimsiz olağan mali genel kurul öncesi çok tartışılan bir konuya değindi. Şener, yönetimin genel kuruldan geçirmek istediği “Taşınır ve taşınmaz gayrimenkullerin satın alınması veya satılması için yönetim kuruluna yetki verilmesi” içerikli maddeye tepki gösterdi.

        ‘YETKİYİ ALMAK LAZIM’

        Sadri Şener, “Bırakın bu yönetime yetki vermeyi, elindeki yetkileri bile almak lazım. Bunu bizden önceki yönetimler de yaptı ancak Hacıosmanoğlu ve ekibine yetki vermek kulübü uçuruma atmak olur. Adama, ‘Bu kulübü yönetemiyorsun, kongreye git’ diyorlar ama onu bile yapmıyor. İmzalar bile toplanmasına rağmen seçimden kaçıyor. Siz bunları bırakın, aslında bu yönetimi ibra edecek misiniz bunun sorgulanması gerek. Bu yönetimden kurtulmanın tek yolu kalıyor; ibra etmeyip kulübü kongreye taşımak. Mali genel kurulda ibra edilmezlerse kulüp kongreye gider ve camia bu yönetimden kurtulmuş olur” dedi.

        KUPA MESAİSİ BAŞLADI

        Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Akhisar Belediyespor ile yarın saat 18.00’de Avni Aker’de oynayacağı karşılaşma için kampa girdi. Teknik direktör Ersun Yanal, grubun ilk maçı olan ve 1-1 biten Keçiören karşılaşmasına yedek ağırlık bir kadroyla çıkmıştı. Bu kararı sonrası eleştirilen Yanal, Akhisar mücadelesinde as oyunculara şans verecek. Yanal’ın ligdeki 11’den birkaç değişiklik yapacağı öğrenildi.

        'GOLLERiN DEVAMI GELECEK'

        Çaykur Rizespor maçında iki gol atarak galibiyette başrol oynayan Sefa Yılmaz’ın keyfine diyecek yok. Üzerinde baskı olduğunu ancak Rize maçından sonra rahatladığını belirten Sefa, gelecek haftalar için de iddialı konuştu. Genç oyuncu, “Üzerimde büyük bir yük vardı ama attığım gollerden sonra uçtu gitti. Artık kendimi bulduğumu söyleyebilirim. Kendime güvenim arttı. Göreceksiniz bundan sonra da goller atacağım. Takım olarak bundan sonra puan kaybı yapmayarak yeniden şampiyonluk yarışına ortak olacağımıza inanıyoruz. İşe Bursapor maçıyla başlayacağız ve kazanacağız” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ