Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Altan Çetindağ, Ziraat Türkiye Kupası, Balçova 1-9 Galatasaray, Balçova teknik direktörü Altan Çetindağ - Futbol Haberleri

        Çetindağ, mağlubiyetten değil, skorun büyüklüğünden dolayı üzüntü yaşadıklarını söyledi.

        Müsabakada ilk 10 dakikalık bölümde 2-0 öne geçebileceklerini kaydeden Çetindağ, şöyle konuştu:

        "Daha sonra 20 dakikalık bölümde maç kafa kafaya gitti, daha sonra bireysel hatalardan gelen gollerle aradaki fark açıldı. Galatasaray çok coşkulu oynadı. Biz de futbolu çirkinleştirmeden oynamaya çalıştık. Oyuncularımı süre içinde olgunlaştırmak adına bu müsabaka çok önemliydi. Bu seviyelerde çok basit hatalar yapmamak gerekiyor. Oyun bilgisi, pozisyon tekniği yüksek futbolcular bu hataları cezalandırıyor. Türkiye'nin en genç kulüplerinden bir tanesiyiz ve genç bir takımız. Hamza hocanın takımına yenilmek bir teselli. Galatasaray bizim rakibimiz değil, lig çok önemli bizim için. Bu maç bize hem prestij hem de tanıtım açısından önemliydi."

        Oyunculuk döneminde Hamza Hamzaoğlu'nun savunma, kendisinin de forvet olduğunun hatırlatılması üzerine Çetindağ, "Bu sefer tersi oldu. Hamza hoca forvet, biz de zayıf bir savunma oyuncusu olduk. Bize biraz sert geldi" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ