Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sneijder transfer, Galatasaray transfer - Galatasaray Haberleri

        Daily Mail’in haberine göre Manchester United’ın haricinde Southampton da Sneijder ile yakından ilgileniyor. Hollandalı oyuncunun ara transferde Galatasaray’dan ayrılmak istediği, Manchester United ve Southampton’ın da bu konu hakkında bilgi sahibi oldukları belirtiliyor.

        Haberde, Galatasaray’ın Sneijder için istediği bonservis bedeli olarak ise 11.5 milyon euro gösterildi. Sarı kırmızılı ekip, 30 yaşındaki oyuncuyu Inter’den 7.5 milyon euroya transfer etmişti.

        İlgilendiği iddia edilen takımların Manchester United ve Southampton olması tesadüf değil. United’ı Hollandalı Van Gaal çalıştırırken Southampton’ın başında ise bir başka Hollandalı Ronald Koeman var. Oyuncunun menajerinin muhtemel bir transfer için ilk önce bu iki takımın kapısını çaldığı iddia ediliyor.

        Sneijder, çıkan birçok transfer iddiasına karşın her seferinde Türkiye'de ve Galatasaray'da mutlu olduğunu ve ayrılmayı düşünmediği dile getirmişti. Yıldız oyuncu, yeni teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile birlikte de üst düzey performans göstermeye devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ