Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Bayburt, Fenerbahçe karşılama - Fenerbahçe Haberleri

        İstanbul'dan özel uçakla Erzurum'a gelen ve daha sonra karayolu ile Bayburt'a hareket eden kafileyi, Erzurum-Bayburt il sınırının bulunduğu Kop Dağı mevkinde, Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü Asbaşkanı Hakan Kobal, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Fenerbahçeli ve Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor'lu taraftarlarca karşılandı.

        Buradaki karşılamanın ardından şehir merkezi girişinde takım otobüsü önünde toplanan taraftarlar, meşaleler yakarak davul ve zurna eşliğinde tezahüratlarda bulundu. Kafileyi karşılayanlar arasında bulunan Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü Asbaşkanı Kobal, Fenerbahçeli yöneticilere çiçek verdi. Bayburt Atlı Spor Kulübü ve Bayburt Üniversitesi Atlı Spor Kulübü'ne bağlı cirit takımları da atlarla takım otobüsünün önüne geçerek kafileye bir süre eşlik etti.

        Atlı spor kulübüne bağlı sporcular, Türk bayrakları ve üzerinde "ülkemizin güzide takımı Fenerbahçe, şehrimize hoşgeldiniz" yazılı pankart taşıdı. Fenerbahçe kafilesi, coşkulu karşılamanın ardından konaklayacağı otele yerleşti.

        YÖNETİCİLERDEN DOSTLUK YEMEĞİ

        Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda yarın karşılaşacak olan Fenerbahçe ile Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor yöneticileri dostluk yemeğinde buluştu.

        Ali Nihat Üçyıldız Caddesi'ndeki bir restoranda ev sahibi takımın verdiği yemeğe, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk, kulübün asbaşkanı Hakan Kobal, Fenerbahçe Kulübü asbaşkanlarından Tolga Deniz Aktöre ve yönetim kurulu üyesi Yalçın Haker, Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Suat Müftüoğlu ve stat müdürü Ayhan Bak katıldı.

        Masaların Fenerbahçe'nin forma renkleri olan sarı-lacivert ve ev sahibi takımın forma renkleri olan sarı-siyah flama ve atkılarla süslendiği yemekte, ev sahibi takımla konuk takım yöneticileri birbirlerine çiçek verip sohbet etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ