Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Cenk Tosun sakatlık, Cenk Tosun Beşiktaş - Beşiktaş Haberleri

        Siyah beyazlı takımın Gaziantepspor ile yaptığı karşılaşmada sakatlanan Cenk Tosun'un sol kasığında 1. derece yırtık tespit edildi. Forvet hattındaki üç oyuncusunun sakatlanmasıyla siyah beyazlıların bu mevkide kullanabileceği tek oyuncu Furkan Yaman kaldı.

        Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Necip Uysal ve Ramon Motta'ın bugün MR'ı çekiİirken, kontrollerin ardından BJK TV'ye sakat oyuncularla ilgili bilgi veren kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, Cenk Tosun'un sol kasığında 1. derece yırtık olduğunu söyledi.

        Cenk Tosun'un Gaziantepspor maçında yaşanan bir pozisyonda sol ayağını açarken sakatlandığını belirten Karanlık, "Ancak oynamaya devam etti. Sol kasığında 1. derece yırtığı bulunuyor. Cenk Tosun'un tedavisini yaptık ve inşallah hafta sonu oynar" diye konuştu.

        NECİP UYSAL'DA 2. DERECE YIRTIK

        Beşiktaş'ta Gaziantepspor karşısında sakatlanan Necip Uysal'ın ise sol arka adalesinde 2. derece yırtık olduğu açıklandı. Bu oyuncuyla ilgili bilgi veren Karanlık, şunları söyledi:

        "Gaziantepspor maçının ardından İstanbul'a döndüğümüzde Necip Uysal'ın MR'ını çektik ve sol arka adalesinde 2. derece yırtık tespit ettik. Dönmesi biraz zaman alacaktır. Akhisar Beldiyespor ve Torku Konyaspor maçlarında oynaması mümkün görünmüyor. Her futbolcumuzda olduğu gibi Necip Uysal'ı da en kısa sürede takımımıza teslim etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

        MOTTA'DA KISMİ YIRTIK VAR

        Ertuğrul Karanlık, aynı karşılaşmada sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Ramon Motta'da kısmi yırtık olduğunu dile getirdi.

        Son dönemde her puana bir sakat oyuncu verdiklerini vurgulayan Karanlık, "Ramon Motta da Gaziantepspor maçında ayak bileğine darbe aldı ve bileği burkuldu. Onun MR'ında da bağlarında kopma bulunmadığını ancak kısmi yırtık olduğunu gördük. İlk müdahaleyi yaptık. Önümüzdeki 3 gün hareket etmeyecek. Ramon Motta umarım en kısa zamanda takıma dönecek" şeklinde konuştu.

        ERSAN VE VELİ, TAKIMA DÖNÜYOR

        Gaziantepspor karşısında Cenk Tosun, Necip Uysal ve Ramon Motta'nın sakatlıklarıyla sıkıntıya giren Beşiktaş'a sevindirici haber Ersan Adem Gülüm ve Veli Kavlak'tan geldi. Ersan'ın 17 Aralık Çarşamba günü antrenmanlara başlayacağını belirten kulüp doktoru Karanlık, iki oyuncuyla ilgili şunları söyledi:

        "Ersan Adem Gülüm'ü Tottenham maçının devre arasında değiştirerek iyi bir işe imza attık çünkü bir gün sonra dizinin şişmesi bizi haklı çıkardı. Dizinden yaklaşık 30 milim kanlı sıvı çıkardık. Gaziantepspor maçında oynayamadı. Ersan'ın tedavisine devam ediyoruz. İnşallah çarşamba günü antrenmanlara başlayacak. Veli Kavlak'ın ise bu hafta takıma geri dönmesini bekliyoruz.

        Karanlık, kaleci Cenk Gönen'in son kontrolde büyük oranda iyileştiğini, Gökhan Töre'nin ise sırtında ve göğsünde ağrı olduğunu ancak hafta sonu oynayabileceğini bildirdi.

        Ertuğrul Karanlık, sakat oyunculardan Tomas Sivok'un adalesinde hasar olmadığını sadece iltihap bulunduğunu sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ