Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool ile Trabzonspor ise Napoli ile eşleşti (UEFA Avrupa Ligi 2. tur eşleşmeleri) - Futbol Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci tur kuraları çekildi.

        İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde, UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, UEFA Müsabaka Direktörü Giorgio Marchetti ve 2015 UEFA Avrupa Ligi final elçisi Polonyalı eski kaleci Jerzy Dudek hazır bulundu.

        Kura çekimine, UEFA Avrupa Ligi gruplarında ilk iki sırayı alan 24, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenen 8 olmak üzere 32 takım katıldı. Kuraya seribaşı olarak katılan Beşiktaş, İngiltere'nin Liverpool takımıyla eşleşirken, ikinci torbada yer alan Trabzonspor'un rakibi, İtalya'nın Napoli takımı oldu.

        İŞTE EŞLEŞMELER

        Young Boys - Everton

        Torino - Athletic Bilbao

        Sevilla - Mönchengladbach

        Wolfsburg - Sporting Lizbon

        Ajax - Legia Varşova

        Aalborg - Brugge

        Anderlecht - Dinamo Moskova

        Dnipro - Olympiakos

        Trabzonspor - Napoli

        Guingamp - Dinamo Kiev

        Villarreal - Salzburg

        Roma - Feyenoord

        PSV - Zenit

        Liverpool - Beşiktaş

        Celtic -Inter

        Tottenham - Fiorentina

        KURA ÇEKİMİ SONRASI BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULAR...

        Kupada ikinci tur ilk maçları 19 Şubat 2015, rövanşları 26 Şubat 2015'te yapılacak. Final karşılaşması ise Polonya'nın başkenti Varşova'daki Ulusal Stadyum'da gerçekleştirilecek.

        BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR'UN RAKİPLERİ

        Beşiktaş bu sezon İngiliz takımları ile 4 maç yaptı. Bu maçlarda 1 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi aldı, 2 gol attı ve 2 gol yedi. 2007-08 sezonu Devler Ligi gruplarında Liverpool ile karşılaşan Beşiktaş, evindeki maçı 2-1 kazanmış ancak deplasmanda 8-0 mağlup olmuştu.

        Trabzonspor Avrupa kupalarında İtalyan takımları ile 14 maç yaptı. Trabzonspor bu maçlarda 3 galibiyet 5 beraberlik 6 yenilgi aldı. Çekilişte seribaşı kulüpler, 19 ve 26 Şubat 2015'te yapılacak maçların ikincisini sahasında oynayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ