Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old gökhan töre kırmızı kart, gaziantepspor beşiktaş maçı tartışmalı pozisyonlar, gökhan töre şenol can dirsek, gökhan töre dirsek attı - Futbol Haberleri

        Süper Lig'in 13. haftasında Gaziantepspor ve Beşiktaş arasında Kamil Ocak Stadı'nda oynanan maçın 29. dakikasında Gökhan Töre ve Şenol Can arasında yaşanan olay tartışma yarattı.

        İkili arasındaki bir pozisyon sırasında Gökhan'ın dirsekle Şenol'un göğsüne vurması sonucu Şenol acı içerisinde yerde kaldı. Yedek kulübelerinin hemen önünde olan olayda saha içindeki konuşmalar da erkanlara çok net yansıyordu. Kırmızı-siyahlı teknik ekip ve futbolcular kırmızı kart beklerken maçın hakemi Çağatay Şahan kartına başvurmadı.

        Poziyon sonrası Çağatay Şahan, Şenol Can'a "Çarpıştınız" dedi. Şenol ise, "Hocam bu nasıl çarpma" şeklinde yanıt verdi. Bu diyalog yayıncı kuruluş kameralarına yansıdı.

        BÜLENT YAVUZ YORUMLADI

        HTSPOR.COM Yazarı Bülent Yavuz, Beşiktaş'ın deplasmanda Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ettiği maçta Gökhan Töre ile Şenol Can arasında yaşanan pozisyonu değerlendirdi:

        "Maçın kırılma noktası 29. dakikada; Gökhan Töre topsuz alanda rakibine çok net bir dirsek vuruyor. Bu oyun kurallarına göre tartışmasız bir kırmızı kart olmalıydı ama hakem Çağatay Şahan, maçı iyi kontrol edemediği için oyuncuları da takip etmede sıkıntılar yaşadı. Pozisyona çok yakın olmasına rağmen dirsek yiyen Antepli oyuncuya 'Çarpıştınız çarpıştınız' demesi hayli komikti.

        Hakem ekibi içerisinde de uyuşmazlık var. 4. hakem Murat Türker pozisyonu çok yakından takip ediyor. Aslen görevi de bu zaten ama o da 'üzerine vazife değil' diye düşündü, hakemine Gökhan Töre'yi attıramadı. Çağatay Şahan bugün baktımız zaman ürkek ve çekingen tavırlar sergiledi. Sık sık düdükler çalarakta oyunun seyir zevkini kaçırdı. Hakemler adelet dağıtmak ve eşit davranmakla hükümlüdürler. Tacı, autu ve korneri veriyorsun ama kırmızı kart olunca arkanı dönüyorsun. Bu doğru değil! Bu rakip takımın haksız kazanmasını sağlamaktır.

        Bu rakip takımın 10 kişi oynaması gerekirken 11 kişi oynamasına fırsat vermektir. Gökhan Töre 29. dakikada atılsa oyunun seyri böyle olabilir miydi? Oyunun skoru bu olabilir miydi? Tabi ki hakemlerin yöneticileri var, başkanları var ve maçı denetleyen gözlemci var. Bakalım bu değerlendirmeler ve raporlamalar hakeme nasıl bi yaptırım getirecek."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ