Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray abdurrahim albayrak'ın açıklamaları, abdurrahim albayrak'tan transfer açıklaması - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Konyaspor karşısında alınan 5-0'lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Takımın tam olarak hazır olması durumunda transfere ihtiyac olmayacağını ve transfer sürecinde çok dikkatli olmaları gerektiğini ifade eden Albayrak, "Tasarruflu davranmak zorundayız, bir eksiğimiz varsa gerekeni yapacağız" dedi.

        Takımdan gönderilecek olan isimler hakkında konuşan Albayrak, "Bir çok arkadaşa ihtiyacımız var, hocanın raporu doğrultusunda transfer yapılıyor ya da gönderiliyor. Bazı arkadaşlar ile görüştük, görüşmeye devam edeceğiz. 2 arkadaşımız ile görüştük ve yollarımızı ayırma kararını aldık. Biz buraya gerçekten bir şeyler yapmak için geldik, ekonomik olarak bazı önlemler alındı. Futbolda da bir daralmaya gideceğiz, ekibimiz çok fazla ve hocamızın raporu doğrultusunda bazı kararlar alınıyor. Eboue, Yiğit, Engin gibi isimler var bekleyen, bu arkadaşlarımızın gidip top oynaması lazım. Genç arkadaşlarımız da var. Karabükspor ısrarla Furkan'ı istedi, satın almak istediler. Görüşmeler devam ediyor." şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ