Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Roberto Carlos Fenerbahçe Sivasspor - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Roberto Carlos, şöyle konuştu:

        "Aslında başlangıçta bizim için rahat bir karşılaşmaydı. Biz kendi kendimize maçı zora soktuk. Sahaya girip oynama isteğim vardı, ancak bu olmadı. Elimizdeki takım bu. Devre arasına kadar bu arkadaşlarla devam edeceğiz ve toplayabildiğimiz en yüksek puanı toplayacağız. Tek yapabileceğimiz bu."

        BASIN TOPLANTISI

        Brezilyalı teknik adam, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Maçı beraberliğe taşıdıktan sonra çok az bir süre içinde gol yedik. Bugün Fenerbahçe bize çok fazla gol fırsatı bıraktı, pozisyon bulduk fakat değerlendiremedik. Kişisel hatalarımız vardı. Söylenebilecek çok fazla bir şey yok" diye konuştu.

        Ligde geçen hafta Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile yaptıkları maçın ardından hakemlerle ilgili açıklamaları anımsatılarak, bu akşam hakemden çekincesinin haklı çıkıp çıkmadığı sorulan Carlos, "Bilmem. Hakemlerle ilgili bir şey söylemeyeceğim. İki golde ofsayt hatası vardı. Emre'nin eline çarpan pozisyonda verilmeyen bir karar vardı" cevabını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ